Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj grehote! Sta mi sad imamo od toga sto su oni ostali? Trebali pustiti ljude da idu, kad vec imaju svoje pasose. Taj novac kod nas sigurno nece trositi, tako da... Pih!
Jadni ovi siroti migranti iz Sirije &Co, uzelo mu 46100 Eura za koje nije mogao dokazati porijeklo! Neki dan jednog intervjuišu na TV, iz Irana je inače, žali se kako je potrošio 18000 Eura da dođe do BiH! Što ga ne upitaše zašto ide iz Irana kad se tamo ne puca a nije ni siromah...Možda su negdje ukrali, pronevjerili te pare, ko zna, i ovdje već napadaju ljude, obijaju prodavnice i kuće...a mi ih žalimo!
otkud levatu 50 hiljada eura?
Cuj pokusali hahaaaaaa ... Valjda dobro naguzeni od strane majmuna .... A ko ih navrati da ce proci kukala im majka 🙀
Na sličnost u pasošu je prošlo dosta migranata..gledao sam emisiju gdje je rodjak rodjaku poslao Holandski pasoš poštom u Skoplje da bi lik hladno sjeo u voz i bez ikakvih problema prošao sve granice i stigao u Holandiju.i uz to sve snimao mobitelom..
Zar oni ne unose pare a ne iznose ?? 😂😂😂😂