Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas lijepo Konzulat u Livnu,Sarajevu,Mostaru Novi Travnik Vitez. To je bas dobro da i ovo malo hrvata naprave putovnice i da napuste BIH.
@radlovac mozemo mi otic ali nasa polja,kuce,firme,kultura,crkve sve to ostaje ovdje cisto da znate! Zato moli Boga Hrvatima da ti ostaju da vam dadnu da im mistrijate,lopatate pa da za kruh imate,inace ce trebati emisija ispuni mi zelju svaku vecer za muslimansku sirotinju i sadaku!!!
Svi Hrvati imaju putovnice RH. Ako netko želi napustit BiH potegnuti će i do Mostara, ili Sarajeva to što nema konzulat neće mu spriječiti niti ubrzati odlazak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potomci krivouste hinje!!!
kako se osjeća ovaj čović dok javno bajke priča
Kad ce konzulat u Haljinicima??
Bravo :)
baš su dobar par borjana krišto i dragan covic
Ja bih jedan u banjoj luci za svaki slucaj
Smatram da je još jedan konzulat potreban u Grabovici i jedan u Kiseljaku
@ser_oliver Rumboci je idealno mjesto za konzulat i tamo vas ima previše😀
Samo još jednom da se požalim na mekani hrvatski penis. Nikad više! 😝
Covic je ko dijete ovdje, najmlađi, sve ostalo je iselilo iz Livna.
dzaba 100 konzulata kad ljudi nema ... hajde, bar ti radnici u konzulatima neće biti preoptereceni :)
Hehehe gledaj hrvatcica majoriziranih sto su se upalili
Svaka cast! Puno bolje nego da je neka talibanska ambasada!!!
U BIH vise konzula vec Hrvata...
Ovi Hrvati bas hoce da sve isele iz Bosne i Hercegovine
Ti misliš da zbog toga što nema konzulata npr. u Stocu nitko ne ide iz Stoca? Konzulat je potreban Livnjacima prije su 2 sata morali ići do Mostara, uzimati slobodne dane itd.