Komentari (484)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično...eto sad da vidimo gospodu kako ce da rade..
dobili smo vladu dobit ćemo i Austriju
Kristina je na raspolaganju osuđeniku, Goranu Zubcu xdxdxd
pa ima onaj poznati klip sa njom i nekim sluzbenikom sipa-e kako se deru hladno u kancelariji :)
Znači, na vrijeme ste završili. U roku 5 do 12. Dobro je. :)))
što neobjavite iz Zenice, da je juče lice ušlo u kladionicu sa dvije bombe, da su šumare napali ,kameru oštetili šumaru i telefon mu uzeli, i to sve u majci prrorodi..
Biće večeras, Kristina daj nam sisu da se igramo, igramo...
pogled ispod obrva
Čuj V.D. glasnogovornika, ej Kristina štucneli ti se ikada..
nekad su zvanja isla uz obrazovanje i sposobnosti covjeka, nije svako mogao radit ni u trgovini, a narocito ne biti inspektor, profesor, ministar.....
Eh nekad i sad, pa zar se to uopste moze porediti. Prije su se skole zavrsavale, danas se kupuju. Mnogo toga se promjenilo, na gore naravno. Pozdrav za tebe, nadam se da je sve uredu s poslom i da ide kako treba. ;-)
tesko se ista vise moze poredit smiling, pozdrav i za tebe javim ti se danas ocekujem neke obavijesti pa cemo vidjeti kako i sta ;-) drzi mi palceve :D
PRIKAŽI ODGOVORE (367)
Koji je ovo rugafet.
Ne znaš?
Kristina... duboko si me razočarala!
Pussa za Kristinu (spokesperson), uvijek nam fino pojasni o cemu se to radi...
Sta li ste provjeravali? Popustaju li u kradji? Da li su otporni na proteste? i tako to...
Jel ovo glavna provjerivačica?