Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ce tuziti sudstvo I don't odstetu za nanesenu ljudsku bol I tugu. Pajel
Ovo pokazuje stanje u državi !!! O korupciji svi mediji BRUJE !!! Stranci uložili milione u REFORMU pravosuđa, a PRAVOSUĐE mrtav KONJ !!! Za ŠTETU od 2,5 mil KM niko neće ODGOVARATI !!!
Poznato je da se nerad i neodgovornost u poslu u institucijama ne kažnjavanja,niti se kvalitetan rad nagrađuje. Sistem stvoren za debile sa QI kao broj cipela. Nema šanse da se neko ko godinama ništa ne radi otpusti, jer sud vrati na posao.
cetnicka posla
Rudo i Izet, brastvo i jedinstvo!
Dok ovde pojedinci prozivaju jedni druge za balije, ustase i cetnike i ubjedjuju ko je veci patriota, pravo je bratstvo i jedinstvo kad hapaju ovi u vlasti. 😎
Oduzet licnu imovinu i u Zatvor stoku
Oštetili BIH za 2,5 miliona ? Ma čovječe kod nas se za te pare ne ide ni sudiji za prekršaje. Što više oštetiš BIH za nagradu ideš NA VIŠE POLOŽAJE da bi je još više oštetio ! I na kraju završiš u predsjendištvu ko Bakir. Čović a uskoro i DOdik a BiH oštenćena za 100 milijrdi dolara !! :(8
zato ja kazem da treba ukinuti demokraciju i uvesti ustaski sustav upravljanja. tada se ovakve stvari ne bi desavale.
4 god. posteno radio sa trgovinom,nema sanse.Gotovo. Konkurencija blizu mene,sve sama Koridorska roba(Arizona),Kineske plastike itd,ja mislim da nema ni fiskalnu kasu.Inspekcija kao da ne postoji.
2.5 miliočića ukrali? hajd' u zdravlju ih potrošili... kod nas je krađa vodeća grana privrede. ko pokuša pošteno pojede ga birokratski korumpirani aparat na prvom poslu. gola istina
ukrasti=uzeti sebi, zar ne? ako dobro razumijem tekst, ovi su nesto uradili ili ne uradili, te time napravili stetu drzavi.
@genijalcina u pravu si, nisu uzeli sebi 2.5 miliona nego su svojim neradom gurnuli strabagu te pare iz proračuna. ne pristajem na to da su navedeni likovi glupani. skloniji sam tezi da su uzeli sebi/ otuđili/ukrali dio tala. sad, koliko je para u pitanju trebalo bi da utvrdi poštena istraga...
Optuzite ih da moraju vratiti sav iznos.Samo tako se moze izbjeci sve nepravilnosti u radu.
I dan danas pljackaju isti. Autoceste, autoceste, autoceste... Dižu se krediti i zadužju naša pokoljenja. Stranci trpaju!
I zašto narod odlazi?
nek se Buco i Terzic pripreme za autoput oko Zenice