Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fenomenalno, policijska vlast kopa urede svog na papiru sefa? Sto ne trkeljaju Dodiku ured? Jebo tu agenciju koja samo trkelja po Sarajevu.
sta si ti zapjenio, *** te budumir u po supka? neka hapse smrada *** mater svoju lopovsku.
Budimir nije bitan, ali kad ti cetnici trkeljaju sefa drzave zbog par hiljada maraka, dok cetnici sprovode u istocnoj Bosni apartheid i nastavak genocida, onda im se treba na*** matere. Inace ingerencije SIPA su na cijelom BiH teritoriju, ne samo u Sarajevu.
eto sad kad sjebete te sitne udarite na glavne ako imate muda.. ali necete, poceli ste i onda stanete, zato sto su u sudu, tuzilastvu i sipi sve govna, to su sve politicke igre... ovdje nema ni zakona, a ni normalne drzave...
Damir Vašiček, koji je danas na benzinskoj pumpi na sjevernom izlazu iz Mostara pucao u noge Dženanu Demiroviću, izašao je prije 15 dana iz mostarskog zatvora i to zahvaljujući Živku Budimiru, predsjedniku FBiH, koji ga je pomilovao. Hvala Živko što nam ovo priređuješ svaki dan!
dobro. tko je još, osim njega tu upetljan, po tebi? pa nije valjda radio sam?
SIPA treba da radi u korist gradana. Bolje da se ukljuce u zastitu zrtava genocida u Srebrenici...
U isto vrijeme cetnicka milicija maltretira Bosnjake u Istocnoj Bosni. SIPA, mamu ti *** zlocinacku, MARS U ISTOCNU BOSNU I ZASTITI BOSNJAKE OD CETNICKOG PROGONA!
U suprotnom treba im iz FBIH stopirati finansiranje i protjerati ih iz Sarajeva. Dok im u Istocnoj Bosni protjeruju i maltretiraju gradjane, oni ganjaju Budimira za par hiljada maraka? Pa ta SIPA je postala klasicna cetnicka organizacija.
moze on. on je dzems bond. sam sebi upada u rijec.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce opet pricati kako je to nehumano i kako se tako ne ponasa prema predsjedniku Budi.... A vala da ga hoce osuditi vise... Kriminalac jedan...
...mrakn'o budo milju maraka, pa ga pravna država gonja :)
Valjda ce uskoro i uhapsiti Budmira, zar nema dovoljno dokaza?
Mora da traže JMBG
Povedite i ta naša tri neradnika i nesposobnjakovića sa sobom, i onako nam ni zašata ne služe, sem što primaju platu!
Svaka cast, i njih trojicu treba povesti zajedno za budmirom i da institucije rade kako treba
traže nešto pa ne mogu da nađu
Da temeljno kopaju po uredu predsjednika, ne bi zavrsili ni za mjesec...