Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seno...stranka te prati...ima ozbiljne planove da te uhljebe u ministarstvo sigurnosti...
Da li je finansiranje izvršitelja i pomagača genocida, kao i onih koji takve glorifikuju zbog prepadanja preživjelih da se ne vrate na etnički očišćene teritorije spada u finansiranje terorističkih aktivnosti?
Kaže mama: moj sin će biti ili pilot ili doktor Kako, pa kaže kad god udjem u sobu oko njega su sprice i govori hajde da letimo
Nije sigurno jedina, nek službe provjere i Zemiru Gorinjac koju ovi ilegalci po Bihaću zovu mama, isto imaju slike nje na ratištu tamo u Siriji i sad je glavna za migrante, sumnjivija za slijepu osobu a ne službe državnih organa
mama garant ima puno mlieka
Ma dzaba, Zemira je prijavljena vise puta policiji i opet doveze svoj plavi Polo kod napustenog objekta 50 metara od MUP-a, iskupi 200 migosa i dijeli hranu i i odjecu. Sve to pod krinkom Islama, takvih puna BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pleši Seno, nikad nemoj stat!
Sipa samo po federaciji ima 'loptice' da hapsi ... A slušajući šta Dodik priča k'o da rade zajedno, u talu...
Jeli ovo slika sacekuse SIPE na aerodromu?
pogla sipe sto se sunja allahami hahahahahahahahahahah
"Esta buena prisonera Pleši, Seno, nikad nemoj stat' Gangsta grande pistolero Da ovdje ti je dom, to nikad nećeš znat'..."
Uf dobro je i sva sreća pa terorizam nema nikakve veze sa religijom mira islamom.
Kažu da će se do smrti boriti da dokažu da islam nema veze sa terorizmom. Da me ne bi na pogrešnu stranu stavili, smatram i da drugi svojim religijama ništa pametniji nisu ispali
Dodo se otvoreno hvali kako pomaze i finansira porodicu kasapina sa Durmitora, SIPA suti
Joj al se strecnu na naslov? Učini mi se SEBIJU IZETBEGOVIĆ ! - hahahahaha
Glupača ☝️
Vidi ti Sene, lopurde...
Sena pleše
Kad hapsite cetnike u Visegradu
Sena..Nismo to htjeli al rat nas podijeliii, odnjela je dalekaaaa aaaameeeeriiiikaaa
u maoci i kojekakvim selendrama takvih za izvoz. svi imaju po desetero djece. zamisli kad ti gremlini odrastu, onako zaglupljeni vjerom i neobrazovani. jos kad se migranti nasele... bahlijandere ce ogradit ogradom, napravice bas rezervat.
naruzite ie dobro i recite da ie nevaliala...da li bi ti valialaa kad bila bi nevalialaaa