Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurbani masovno padaju, sve neki savjetnici, zamjenici, a glavne dase niko ne dira ccc koja smo mi bagra
Sve selamdzije i patrioti, a izvarali drzavu za pare i narod do maksimuma. Zbog ovakvih BiH diplome se ne priznaju i nece zadugo priznati u EU.
Samo hapsi milicijo sve na vidjelo hocemo
Kaze Bake nije drzavni udar, nisu iz njegove lopovske hobotnice!
SIPA ganja izabrane
Nastavak onog sto je iznjeo Avdo Avdic i Dragan Mektic u CD kod Senada,dakle samo se Bosnjaci hapse i nad njima se vrsi zakon...I ovi Fadilovi respiratori btiit ce da ga je navuko na tanak led neko iz Hdza !
Cudno samo clanovi A-SDA jos pred izbore hmmm
Sda demokratija... Samo hapsi lopove
A gdje je podkovani? Zasto njega SIPA ne hapsi?
Nevjerovatno kako su klix komentatori, i generalno ljudi u BiH glupi, i nikad nista ne razumiju kako treba. Pa ovo je slucaj Tuzilastva USK, SIPA je samo alat u rukama Tuzilastva. Imam osjecaj da opet nece biti ovo jasno, pa da pojednostavim. Ne vodi ovu akciju RS, nego USK Tuzilastvo u saradnji sa Sudom USK.
Sve go lopov
SIPA ili drzavna agencija za hapsenje bosnjaka
A rezimski mediji na USK kazu SIPA uhpasila bivseg delegata FBiH, hahahaha, a ne smiju reci reci sta mu je sadasnja pozicija, da je savjetnik premijera USK.
opet esdea ruši kantonalnu vecinu preko sipa-e, na zalost, a traze da se haspe i u ostalim 'torovima', hahaha. fuj bake
Pustit ce ga, nemojte se nadati da ce ga osuditi..