Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene više ne zanima koga je ova država uhapsila, nego da li je ikome odredila zasluženu zatvorsku kaznu, i na duže vrijeme poslala iza brave...
ovo j eonaj štedite nemojte jesti
Aaaaa na hair i na dobro. .......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Damir Cardzic, licni reketaš porodice Lijanović i kna njegova kurava?
Malo, po malo, me otkidaš, dušu tijelo sve mi uzimaš
Hvalim te Bože, svaka cast za ovu akciju, samo nastavite
u aps... u aps...
dajem glas za sipu
Ako uhapse sve ministre (dok su u mandatu), ko ce onda vladat? SIPA? Ima li iko ko je birao SIPU na izborima?
opet se srbi hapse
Jos samo da uhvate bakira izetbegovica i lagumdziju pa da nam krene
Hajde sto ih ne zatvaraju poslije hapšenja vec sto ih vracaju na funkcije ponovo, e to je jos vise porazavajuce za pravosudze :)
bravo, samo hapsite lopove
Štedite, nemoj te jest!!! Mamu ti jebem neotesanu.
Počelo je počelo samo da ne stanu i da ispitaju Bakira odakle mu ona viletina kad stalno priča da ima samo dvosoban stan i da živi od plate???
@ piromane : a šta misliš da prvo krenu od Šćepe Smradončića, njegova imovina (mislim na olakodere) je puno vidljivija od Bakirove vile. Pa nemka onda pregledaju i Bakira i Zlaju i naravno sve do Sejdić-Fincija. Nije lijepo biti jednostran..
DR ZGEMBO pa za Radončiča se sve zna Uzeo kredit od razvojne banke čitavih 21.5 mil km kao frontalni kokuz a to mu je sve omogučila SDA na čelu sa Alijom rahmetli da napravi muslimanske novine iliti AVAZ pa onda od*** SDA Eto odakle mu toranj i AVAZ.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eh kada bi im jos sudili te ih osudili pa u zatvor strpali to bi bilo fantasticno,ovako biti ce ona poznata kao i do sada ''TRESLA SE GORA RODIO SE MIS''
Predizborna kampanja, šupljak ko i obično.
kako je pocelo izgleda d se nece imati ko kandidovati na izborima!
JOŠ JEDNA AKCIJA SOCIJAL DEMOKRATA / SDP-a i SNSD-a
Kad vidim presude i oduzimanje imovine povjerovaću. Za sad mi je ovo predizborno preseravanje kao dodikovo otcjepljenje...