Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima l' vas poštenih bagro? :/
ovde se pravda dieli samo neposlusnim
BRAVO
U BiH ako si na značajnoj poziciji onda je logično da si korumpiran, u protivnom ne bi ni bio postavljen na tu poziciju.
Rudnici su bastion kriminala i korupcije! Uostalom, tolike gubitke kao što ih rudnici imaju ne može se generisati domaćinskim i dobrim poslovanjem.
sta je sa svim dosadasnjim direktorima rudnika...jesu li se makar pocrvenili
SDO demokratijaaaa
pa sve bi trebalo pohapsit.ko to radi pošteno.od policije,sudova,političara,advokata.samo jadni obični čovjek,seljak radi kako treba.
matosu lopovi tezki.jatouzivotu svom nisam vidijo.atoje sramota dase vake stvari de savaju udvecetprvom vjeku.alneka ima boga ima alaha oncesvima pre sudit.
Ma djaba hapse ,kad su sudovi i tuzilastva katastrofa od pravosudja!
Jos malo pa mozemo uvesti podjelu medalja za postene i neosudjivane!
Pa sta vise treba da uradi ovaj ološ abdulah zukic da bi zavrsio u zatvoru. Ima li trunka pravde u ovoj drzavi?
Opa mashallah! Idemoooo jakoooo idemooo hrabrooo
Udar na bošnjake što bi rekao Bake...
MA DAL IE MOGUCE OVO U BIH?!?!??!
Kriv je da j e b e rak raka!
Jest brz, pa direktor je postao prije 2-3 mjeseca, obučen haman došao
Nema veće pljačke nego što je u rudnicima. Od četrespete je tako, a od 95-e potpuno samouništenje naroda i države.. Šta li je s nama i našim glavama? I svi su on vjernici, kažu.