Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anadolska kopilad..ubili su 102 djece u Prijedoru za par dana..
Čuj ovog Bolešnjaka... :D Kad je to Banja Luka bila većinski balijska i kurvatska?! Banja Luka prema popisu iz '91: Srbi 70 155; Muslimani 27 689; Jugosloveni 22 645; Hrvati 15 700. Dakle, Balija i Kurvata je zajedno bilo nešto malo više od polovine ukupnog broja Srba. Banja Luka je uvijek bila srpski grad, kao što je i Sarajevo bilo većinski srpsko, dok ga vi niste poturčili, srpske nazive ulica preimenovali u mudžahedinske (Put mladih muslimana) i od njega napravili prljavu, islamsku mahalu.
Pa ne postoji Banja Luka od '91. godine. Ili od tad Srbi kroje historiju ili istoriju ili možda povijest?
samo za ubistvo 150 bosnjaka neko može odlezati 11 godina i biti pušten jer je kao taj čovjek popravljen u zatvoru i neće više,pa za ubistvo jednog engleza ddobijes dozivotnu
Pozivam sve Bosnjake sa podrucja Rogatice da prisustvuju sudenju osmorici cetnika za zlocine oko Rogatice, Karacice, Kramer selo, Vragolove... Ko zna nesto o tim zlocinima neka dode u Sud BiH i neka pokusa prepoznati zlocince. Ima rociste slijedeci utorak u 13h pocinje. Moze prisustvovati ko god zeli jer je javno. Informisite se... justice report Markovic Radomir i ostali i saznajte sta je bilo na ranijim rocistima. Kad im se vec sudi naka nas bude puna sudnica! Medu njima Mile Kusic koji je ubio 20 civila u Karacicima i zapalio ih!!!! Ilija Vukasinovic ubijao na Stjenicama!!! Dodite da ih vidite i prije ulaska u Sud, jer parkiraju auta preko puta suda.
RS je puna četničkih zločinaca koji su uvijek spremni ponovo uzeti kamu u ruke i klati. Ali i pored toga, mobilisati nove mlade snage koje su spremne za srpstvo učiniti najgore zločine. Nikada ih neće sve pohvatati.
150 ubistava za 11 godina (odlezanih). Jedan zivot u prosjeku vrijedi 2 mjeseca robije? Zasto im sudimo uopste?Zasto ne proglasimo sezonu otvorenog lova i na teritoriji BiH ih jednostavno ne pobijemo sve?
Da ne bude zabune,mislio sam iskljucivo na zlocincr svih vrsta posto mi je najbolji drug Predrag.
Videra što mu brada fali... Sve se pipa gdje mu je
Pa ovaj mrčo Mrđa nema gdje nije stigao. Mrđa je 2004. godine Pretresnom vijeću Haškog tribunala priznao da je na planini Vlašić učestvovao u ubistvu 150 bošnjačkih zarobljenika. Sada i zločini na Manjači. Ovakvih bi se ljudskih bruka trebali potpuno odreći.