Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZIVAM MUP RS da uleti u prostorije federalne televizije i da ispita ko je slikao, kad, za sada su jedino novinari FTV-a osumnjičeni, samo su oni iznijeli ovu informaciju i imaju dokaze!!
I prijavu protiv FTV-a za klevetu
Drugi puta neka najave na glavnom dnevniku da idu u akciju...
nesto tipa glup gluplji hahah
trebali su im makar oborit drva...
Kako jedna obicna zastava uzdigne novinare koja nigdje ne pise da je zabranjena,a glavni cilj sto vise komentara i klixova je uspjelo :)
Sklonili pizduni talibanski čim se pročulo
Hoce li SIPA ici u Focu, Visegrad, Zvornnik, Bijeljinu, Bratunac, i Prijedor zbog cetnickih zastava?
Hahaha joj :) Sutra opet slika pa trk SIPE u prazno.
jadna ova nasa drzava koja se sramoti i prosipa sa ovom Maočom, Bosnićem i sl... to je dokaz koliko je nesposobna. sve se svodi na zastrasivanje i intimidaciju ljudi koji samo izgledaju drugacije... pajz! izgledaju. nista drugo... najpametnije bi bilo da SIPA otvori jedan IKM na Maoči hahaha
zastave su im danas na pola koplja... jordan ih sravnio sa zemljom... 55 brace krvnika idilovih seronja sada lovi patke u vjecnim lovisitma... hahahaha.. nadam se da ih sejtan u paklu guzi bez vazelina....
Pa skinule bradonje naravno, prepale se batina :)
Koje bradonje? Jel` cetnici? Oni su strasljivi. :o))
aaahihihihihihihihhihiiii....sad ce ovi iz maoce da vas prvociraju sa ljiljanima....zamisli ako oni nose ljiljane onda su pod ljiljanima samo vehabije :)))
Nema veze sto nema zastava. Mediji su ostvarili cilj. Bosna je jos jednom prikazana kao zemlja bez buducnosti u kojoj samo ISIL ulaze. Ima li vece srece za novinare?
koji idiotluk...kao prvo to nije samo zastava neke drzave vec islama a kao drugo kako vas ne brinu gomile hrvatskih zastava na ulasku u vitez koje prakticno govore mi vas mrzimo i cekamo prvu priliku da vas pobijemo opalite sebi koji samar za dozivanje.
Kad su vec dosli tu, mogli su se spustiti malo juznije (u Brcko) i poskidati cetnicke i ustaske zastave koje izgleda nikome ne smetaju..nije daleko nekih 15-tak kilometara...
Moj Kebo izradiše te ovi tvoji, skinuli prije nego što si im rekao da iste skinu (hajrovaše oni petobanku) hehehehehehe
da je drzava dala posla ovoj sirotinji iz Maoce ,njihova svijest bi se promijenila, i ne bi morali traziti nadu u Bogu,nego u drzavi koja im daje platu svaki mjesec...ovako ovaj narod je prinudjen da pogresno razmislja jer od drzave nema nista...pogledaj samo kucu....sirotinja i bijeda,na gornjem spratu stavio je satorsko krilo da mu vjetar ne puse zimi....ova zastava ga uveseljava jer nema cemu drugom da se nada....ali lakse je pohapsiti sirotinju koja nema posla i krenula je pogresnim putem,nego li otvoriti i jedno radno mjesto....najbolje bi bilo da vojska i policija pobije siromasne gradjane,jer bi time znatno doprinijli smanjenu siromastva u drzavi,ostali bi samo bogati gradjani,i mi bi bili jedna od najbogatijih zemalja evrope....to su neke od mijera smanjenja siromastva koje sam geldao u Nadreality Show ...pozz
inace ovi sto su stavili negativne komentare,vjerovanto imaju posao,i njima ne treba novi,ali pozdrav i za takve
Jedine zemlje ispod nas su kokuzistan, bengalija, ustvari tu smo negdje bare-bare 😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijesno je vidjeti cetnike i ustase i njihove reakcije na dvije tri (ne)izvjesene zastave, dok oni masu ustaskim i cetnickim s mrtvackim glavama jos od 1989. Na ovom prostoru jos niko od IDIL-a ISIS-a (kako god hocete) nije stradao, dok se broj pobijenih od cetnika i ustasa samo 1992-1995 mjeri desetinam pa i stotinama hiljada. LICEMJERNO, do bola. Kakvi su to uopste neljudi? A komsije nam i susjedi. Kakva je majka takve odgajala?
Ovi sto dislajkaju, jel` mislite da nije LICEMJERNO ili ce biti da vam je obraz k`o opanak?
http://www.***/clanak/1035995224580/vijesti/Uznemiruju%C4%87i%20video:%20Pripadnici%20ISIS-a%20%C5%BEivog%20spalili%20jordanskog%20pilota/?ref=najcitaniji Eto ko nije gledao spaljivanje,pa gledaj ti kako su to iscenirali kad zapale čovjeka bolje nego u ovim poznatim filomvima od padanja itd,al interesantno da svaki čovjek kojeg pogube,opšte nema toliko zastrašujući izraz lica eto pogledjte klip pa onda komentarišite!!!!