Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo sipa, samo hapsite islamske teroriste. uhapsite kaplana i bakira, oni su osnovali teroristički centar na 23%.
Terorista može biti pojedinac... ostali vjernici muslimani nemaju ništa s ovim niti bilo kojim drugim slučajevima... ovaj je austrijanac heheh majmune krstojebski
Drzi se ti lopate Vlasko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Redakcijo mozete li objaviti jedan clanak da nema gramaticke greske...vratite se u osnovnu da obnovite gradivo :)
@Yokohama joj kiksi tebi su ove teme prava poslastica, cvrkuces ko ptic
@vodenicar2 hahahhhahaha bas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bua potokje elitno veabijsko naselje !!!
Sve je to ok,al najveću podršku teroristima daju tipovi u odijelima i kravatama koji se možda javno predstavljaju čak kao sekularisti da bi prikrili prave namjere...takve ganjajte, oni su po ministarstvima i komisijama, bankama, školama... manite se kratkih pantalona i nindži, oni su samo za pokazat
možda je vehabista
E zanima me samo zašto se objavi puno ime prezime i ulica ovog momka kojem još ništa nisu dokazali, a tamo nekom ko se sumnjiči za ubistvo, silovanje, krađu stoje samo inicijali?
Džaba hapšenja kada ih puštaju na ulicu za par sati. Samo mazanje očiju i nama i svijetu, kao da smo retardi.
Allahu ponizi dubravka čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i iskušaj ih najtežim iskušenjima koje neće moći podnijeti.
Pogan nevjernička!
I prvo covjek nije ni optuzen ni okrivljen i vec razni zakljuci se donose
HALO SIPAAA KAD ZAVRŠITE S TIM POMAHNITALIM AUSTRIJANCEM IMATE U LJEŠEVU KOD ILIJAŠA ŠIJJSKI PARADŽEMAT Tkz. Bosanska kuća Zatvoriti i pohapsiti... Iran finansira zajedno sa Bosansko Perzijskim koledžom to zlo po Bosni. Potplaćeni SDA vrh i IZ vrh na čelu sa majmunom Hasanom Čengićem to sve odobrio !
@bulletpro , kao kaze dr.Zakir Naik " ne postoje siiti i suniti, postoje samo muslimani i oni koji to nisu. "
ispravka: kako kaze.....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Đaba se kjafiri i njihova braća raduju po klixu.. hapse jednog pojedinca pomahnitalog iz austrije... a ova kjafiri i njihova braća počela svršavati , konta sad će 150.000 vehabija i vehabijki u Bosni da bude uhapšeno. heheheh Đaba se radujete, jer ostali ljudi su normalni i legalni, a pojedinci koji krše zakone, i koji su pomahnitali za sebe će samo odgovarati ... pusaaa :)))
Ko je tebi dao certifikat pomocu kojeg si ovlasten da nekoga nazoves kjafirom?
@valterTNT Onaj koji ne vjeruje u Allaha tj. ne obazire se na upute u Kur'anu, i ko ne vjeruje u Muhameda a.s. kao posljednje poslanika i protiv je njegove prakse i puta, taj je kjafir... to ti je definicija od Allaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I ovo drzava.Mogli su kontaktirati covjeka i sam bi se javio u policiju a ne ovako blamirati citavu familiju i komsiluk dizati na noge ... heh svak ziv bi dosao i javio se.a ne mora se demonstrirati sila i kakvi teroristi ljude hapse i pustaju.
Pa cilj im je i jest da zastraše vjernike.
Kakve koristi, priveli su masu krimosa ukljucujuci politicare pa svi pusteni na slobodu (zukic je samo jedan primjer)
Bravo
ove ljude koji po bosni siju strah su tvorevina ustasa i cetnika da njih nije bilo u proslom ratu nebi bilo bi vehabija
SIPA je jedina pozitivna stvar u BiH...znaci JEDINA. ni crkva,ni dzamija ni skola nista nista