Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvoriste svake kriminalne radnje započinje na Palama a završava u Sarajevu. Pitajte balijandere iz Sarajeva i chete sa Pala da li se podnose ili ne, ili zive u harmoniji ubranih plodova od droge, kriminala, krađa, zajedno sjede po Metropolisima, Baolijima itd. Prođete kroz grad, vise X4,X6,Q8 i Porchea nego u cijeloj Njemackoj
Ponekad mi se cini da vidim neki auto prije nego što u medijima pročitam da je izašao... Vise Mercedesa na ulicama Sarajeva nego u Minhenu 😁😁😁😁😁
Nisi ti vidio Njemacke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve nam je ovo Slobodan Vaskovic najavljivao mjesecima....
Kad UĐU u DRŽAVNE INSTITUCIJE onda će BiH biti PRAVNA DRŽAVA !!!
....Da sirotinja zaboravi na svoje REALNE probleme🖕🖕🖕
Molim SIPA da se ne reklamiraju nego da rade svoj posao u tisini kako i treba. Pogotovo molim klixovce da ne obracaju paznju na ovakve vijesti. Stvara se slika da se ubise od posla a koristi nikakve. Isto kao ono za one COVID potvrde. Ma hajte, molim vas.
Hapsiti narkomančine i treba tako, to je zlo od ljudi
Da li neko zna gdje se mogu uzeti ovi jednobojne zastave države što ide na rame?
Ovi momci u SIPA i zaslužuju nas naklon za rad i svaku pohvalu. Osiguravaju nam ovim činom sigurnu budućnost. Zahvala do poda. Ako može kako da se mi ko gradjani barem njima oduzimo.
Kriminalci sa Pala, Istočnog Sarajeva, sa Sokoca, odlično sarađuju sa kriminalcima iz grada Sarajeva. Svaki vikend, kriminalci iz Sarajeva okreću janje na ražnju s bratijom sa Pala, sa Hreše, Buloga, Lukavice. Iz kasarne OS u Pazariću redovno manjkovi opreme, i to one borbene. Pripadnici OS sa Pala, javna je tajna, prodaju oružje i eksploziv zaostao od VRSa. Svako malo manjak u kasarni paljanskoj, a velike su zalihe ostale iz rata još uvijek. Kradu se kola, i šuma, takođe.
Sud ih gonja, sud ih pusti. Čista predstava za javnost. Svima dobro osim ovima što plješću.
Spremali se za rata , sad ste ih omeli , oni kontaju da mogu da rade kako hoce gdje ovakva politicka situacija
Ko im je dozvolio da uđu u Šumsku?
SIPA uhapsi, dokumentuje..a Tuzilastvo i sudije puste da se , kao, brane sa slobode...i tako, sve ode u zaborav! Sjetimo se utaja poreza, stradanja u saobracaju, privrednog kriminala i zloupotrebe kartica na racun firme..itd..itd. Puno toga nije rijeseno i ne zna se kada i hoce li biti!
Jel to hapse Osmicu i Muriza Druškića? Mislim da bi sipa prvo trebala malo svoje redove propuhati, pa da počnu sa Šahinpašičem
Zašto ne hapsite ove lopove sa crne liste korupcije, cijeli svijet ima dokaze da su korumpirani samo vi tužilaštvo i SipA ko biva nemate, što ne hapsite korumpirane tužioce, ljudi su na crnim listama a i dalje sjede na javnom novcu
nema BiH zatvora koliko ima kriminalaca
ima rupa
Sipa stalno hapsi, evo godinama, pitam se ko je osuđen i u zatvoru, možda neka sitna buranija, ali stalno čitamo Sipa pretresa, hapsi, a za 24h sudovi, tužilaštva puste kući.