Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narko Nesic
Nema većih IZDAJNIKA od NIKŠIĆA, KONAKOVIĆA I PAUŠALFORTE i njegovog dogovora sa DODIKOM oko izgradnje hidrocentrala Buk-bijela, aerodroma Trebinje u korist Srbije, te davanja Dodiku 4 delegata Dodiku u Dom naroda BiH, a o uhljebljenim poltronima, lažnim moralistima i onima što tuku svoje žene i prevarantima tipa Nermin Nikšić, Konaković i Forto ne treba trošiti riječi. Dritange bi sve izdali, isto kao Fikret Abdić, ali na sreću ima još patriota.
Helez osuđivan, jel to znači da neki odustaju? rekoše to je uslov ne osuđivani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka provjere Gavrilove o veze u Dubaiju. Naci ce skupovjenih satova, prljavog novca, kontakte s narko mafijom.
Sipa bi Pablu Eskobaru dala da bude predsjednik države kad su dali onom albancu novinaru da bude ministar sigurnosti.
Moja Bosno i Jercegovino halali im ne znaju Bosnjaci sta rade
ma svi posteni
State Investigation and Protection Agency, SIPA stranci dali ime zamisli da u njemackoj osnuju policiju i nazovu je na NASEM!! jeziku Drzavna Istraga i Zastitna Agencija, DIZA haha koja sprdnja jadna bosna.
Nesic za sigurnost hahaha. Pa ako sipa provjerava, on ne može biti ministar hahah
Zašto mi u BIH ne bi uveli pravilo da se nacionalna pripadnost svakog pojedinca upisuje u osobnu iskaznicu? Potom organizirali unutarnje izbore unutar sve tri etničke grupe, koje bi dale podjednak broj izaslanika u sve zajedničke institucije? I uveli pravilo o cikličkoj rotaciji na svim dužnostima? A ne ovo? Ovo je crikus,a ne država,vlast,institucije? Nit će se BIH kad podijelit nit će IKAD bit građanska.
Cuj provjeravaju Hahhahahhaha Ja,i ?????????
Ako Nesic prodje provjere vidjecemo ko su Osmica, OSA, Avdo Avdic, Komsic i SDA i sl.!
"Jesi mi gleda išta za ono"? "Rješeno ti je to". :)))
Ako oval lik od Nešića prođe provjere SIPA, značiće da smo probili dno dna. Već smo na dnu dna. Po mom mišljenju, značiće da su ovi naši jadni političari zaosta obični pozajmljivači imena i prezimena, a da državom vladaju neke druge mračne i nevidljive sile. Pretpostavljate koje. Značiće da je Dodiku neko sa strane naložio da ovoga, očigledno odlikaša, postavi na to mjesto. Šta radi MZ. Imateli vi oči i damu?
Ako Nesic prodje provjere vidjecemo ko su Osmica, OSA, Avdo Avdic, Komsic i SDA!
Samo ako su drva pokrali ne mogu biti ministri, ostale kradje se ne broje.
Dubravka a još Bošnjak :) koji apsurd se nazivati Hrvat :) Isto Meho Hrvat zna se da je iz Hrvatske sta fali. Fra Franjo Jukic kao i fra Antun knežević kaže da se u Bosni nalaze Bošnjani koji su katolici muslimani i pravoslavci. To su oni rekli a ne ja imate u njihovim knjigama :)
Sve su to odreda trezoraši,pijandure,lopine,strane agenture,anarhisti,anatiustavni elementi. Nitko do njih ne poštuje USTAV - tj. aneks 4. daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma. U pravno uređenoj zemlji to bi sigurnosni sustav sve stavio iza brave, a sud osudio.Strance protjerao. Schmidta,Komšića,Bakira,Heleza,Dodu,Biresu..Prije njih Petrića,ratnog zločinca Ashdowna etc. BIH je i može biti jedno Daytonska konfederalna zajednica tri ravnopravna naroda.
Niko od predloženih nece proci sigurnosne provjere cak ni kristo
Nevjerovatna je upornost Konakovića, Nikšića i Forte da omoguće Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću kontrolu i nad bošnjačkim glasovima u Vijeću munistara. Ovoj suludoj namjeri danas se usprotivio čak i Damir ARnaut iz Naše stranke koji je za N1 rekao sljedeće: Dakle, Milorad Dodik i Dragan Čović naravno imaju glasove iz reda srpskog i hrvatskoh naroda i Sevlid Hurtić.. mišljenja sam da je to jasno Dodikov čovjek".