Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce fino kada zauzmu pozicije ministara odmah nabavljat sebi nova auta, namjestaj, trositi reprezentaciju, a mi cemo porukama i pozivima da nastavimo lijeciti djecu, jer boze moj, kako ce se novi ministar vozati u autu starom 2, 3 godine...sramota.
Najavili pad vlade KS, past ce vijece ministara 🤦‍♂️
...interesantno je to da admni na klixu izbrisu komentar kad kod ukazem na 'gresku' u tekstu koji se odnosi na naziv republicka...nije republicka nego entitetska (entitet RS)...pa opet izbrisite...ali ima nas patriota jos...
U BiH tvoja, moja , svacija , ljudska egzistencija, tvoj posao , tvoje zdravlje , tvoja sigurnost , komad kruha , udah zraka , tvoj zivot , zivot djece ...sve zavisi od dobre volje nekog politicara kojeg ti hranis i kojem si ti omogucio da nosi odijelo i bude bogat. 30 godina se cudim i ne mogu se nacuditi kakvi smo to mi ljudi. gdje je ova banda bila u titovo vrijeme to me zanima i niako da saznam .
@gooUser1569397787 nižerazredana neškolovana raja.....lopovi i uhljebi. DA je yuge 95% bi ih tucalo kamen na golom otoku...
Hoće li Fahro proći?
Jesu li dostavili Uvjerenje o nekažnjavanju?
Ma samo stranačku knjižicu. I dovoljno.
Ostavite Sarovica i Mektica Alaha vam.
Vidi nove vlade. ko bi rekao. Dosad je i bez vlade sve funkcionisalo