Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odstranjivanje nelojalne konkurencije.
Trebalo je to prije 15 god,a ne dozvoliti da se 200 miliona KM pokrade, unisti firma i sad k'o nesto oni istrazuju! Gdje je Dzemaludin Peljto-generalni dir.,Bakir Arslanagic-tehnicki dir.,Elvedin Borovina jedan od direktora?Radnici ih smijenili nakon 52 dana strajka,a onda ih Niksic zaposlio u Elektroprivredu.Enver Causevic bivsi finansijski dir. je sad direktor Bubicina kamenoloma na Lapisnici.Al zato onaj Hidrogradnjin u Hadzicima ne radi.Kasno,kasno!
Prazna kuća,gotova galama! Nesta para,nema ni jarana! Privatizacija nema alternativu,sve državne firme su osuđene na ovakav kraj..To me ne raduje,govorim realno!
Mogli ste sačekati još par godinica :) sram vas bilo !
Bojim se da nije kasno trebalo je to mnogo ranije pa ce vjerovatno biti osumljicen opet neki od roma koji se bude slucajno zatrefijo tu u blizini da prosi
Sva sreća da Dalida nije nadležna iako je njena teroritorija. A onda bi bilo ZNA SE, U JEDINSTVU JE SNAGA ! I optužen bio bio samo SIndikat ! NEko je najlakše na radnika, pogotovo gad poslije njega ostane NA LAHAK način imovine ZA PRIHVATIZOVAT !
Ova država je u silnoj skrbi za ravnopravnost konsititivnih naroda osnovala i financira 150 MINISTASTAVA, i tu se ne treba nešto posebno prigovoriti, zli jezici već tvrde da ih ima više od Kine. Toliko je nam avažna ravnopravnsot. Samo nam jedno ministarstvo fali ono ko EU Hrvatskoj: MINISTARSTVO DRŽAVNE IMOVINE. Njime se malo bavio Inzko a sad samo SIPA ! i to što kaŽete redovnim KONTROLAMA !?? Ako vam šta nije jasno pročitajte Dleidbu Skender Kulenovića. !
Hidrogradnja obecava svojim radnicima sigurne usluge centra za socijalni rad.Bice vam lijepo obaveza im je cak i da vas obilaze.Bajati lebac i druzenja kako to divno zvuci.
100 miliona duga ! Energopetrol u kome vlada FBiH ima dionica je nakon prepuštanja većinskog dijela negdje na 200 miliona KM i SIPA NE UPADA !?? PA ako god nas cvjeta privatna gradnja i benzinske stanice ne znači da je to moguće i za velike firme !! :))))