Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osta li iko da nije uhapsen u toj instituciji ..... mozda ova dva kipa ispred banke
Vidiš da oni robijaju još od prije rata ! :) :) :)
.....sve sama stranačka bagra i go lopov, a vamo "elita".0d 36 zaposlenig 32 lopova, nezabilježen reultat u državnim (čitaj privatnim) institucijama.ovako ni turci ni austrougari nisu krali narod.ima ona poznata narodna:"DOBAR SLUGA , ZAO GOSPODAR":)))))
Jok eto sam ukrao 600000 km i niko nije primjetio pa nije nismo djeca znalo se to i prije nego se zatškavalo dok je moglo.
Fikret causevic najveci lopov
Svima dati otkaz i zaposliti 32 mlada covjeka...
ja da sam tamo Radio nebih ih mogo gledati a da ih neuzmem.
na police, gdje je trebalo da stoji pravi novac, ostavljao obični papir, stiropor i plastificirane folije preko kojih je, kako procedura i nalaže, stavljao vrpce i svoj potpis. Ili je toliko glup da stavi običan papir na mjesto novčanica i još se potpiše ili su mu namjestili pošto nema kamera,ostaće pod velom tajne. E da je živa Agata Kristi.
al onaj kaže da ima četvero malodobne djece i priznaje da je uzeo sebi pare,treba čovjeka pustiti nisu to neke pare
Veću će kaznu dobiti oni što su počinili razbojništvo i uzeli 200 KM, od ovih što hladno uzmu 600,000 KM
Sarajevska parazitsko lopovska gamad....pasheee,rodjene sarajlije...
Ä SVI STE IMALI REDOVNU I DOBRU PLATU! BILO VAM MALO?! SAD NEĆETE IMATI NIŠTA, PA DA VIDITE KAKO JE ONIM NEZAPOSLENIM. LOPOVE U ZATVOR!
Prvo zar nije prije pricati da je mozda i vise ukradeno, a drugo tako i treba sve gdje nema konkursa treba revidirati, pohapsiti lopove. Nego usput kome su ih prijavili.
Lopovska nacija!
Odnijeli ljudi kuci pare da nam cuvaju
Pa brate ima li poštena čovjeka u ovoj jebenoj državi.
Pripremi te se raja, uskoro ce konkurs da se nadomjeste spomenuta raja i CB-a hahahahah
Kozarić da ima morala podnio bi ostavku, jer je bio guverner koji je legalno k ao. A ne da ide na drugo mjesto.
E ode Kozaric u prosvetu da uzima lovu,izdao knjigu i sace izigravati profesora od prakse :-) imace studenti sta nauciti,znaci ocekujemo nastavak slicnih desavanja :-)