Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bijela zastavica na KS ! jeste li toliki debili da sami ne mozete rijesiti ubistvo kolega i sugradjana ? sram da vas bude ! gdje su autoriteti da se ukljuce , ovo je sramota za 400 000 ljudi
Tačno se vidi da neko s višeg nivoa pokušava da zataška stvari - uključena mafija, ratni zločinci i ko zna ko sve iza njih vuče konce. Povučeš li jednu nit, rasparat ćeš sve. A zvijeri na vrhu će uraditi sve da se do njih ne dođe.
Policajci ne nose pancire, da su obadvojica nosila pancire prezivjeli bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sankcionisati vrh policije KS koji je vodio slucaj u pogrešnom smjeru i portal raport koji je noc prije akcije objavio da se sprema hapsenje osumnjicenih. Zato su svi akteri zbrisali u Španiju.
smjena komesara, čuj on kaže istraga je gotova? nisi ti tužitelj selimoviću
Ovdje nema drzave dok su na celu agencija ljudi sa osnovnom skolom i kupljenim diplomama. Konobar je konobar, tjelohranitelj je tjelohranitelj....ne pravi se direktori od takvih.Bakire unistio si sve sto je tvoj otac napravio..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MUP KS je riješio ubistvo, tužilaštvo SDA blokira istragu.
svuud su straaaze svud suu straazee
JELI MOGUCE DA TOPLANE OVAKO LOSE GRIJU. OD POCETKA SEZONE NISU BILI VRELI RADIJATORI. RAZUMIJEM DA NIJE ISPOD 0 ALI JE HLADNO DEBILI A NAPLACUJETE MASNO GRIJANJE. U 22H UGASE A DOTAD SVE NESTO NA POLA. MOZE LI KLIX NEKI CLANAK VEZANO ZA OVE LOPOVE.
Nema rijeci ni recenica koje bi opisale trenutno stanje drustva u kojem se nalazimo. Zar smo za ovo ginuli i goloruki branili gole zivote? Zar je ovo sto cemo djeci ostaviti? Haram vam bilo.
Eto kako se vidi kolika je korupcija u BiH...na sve strane da se razumijemo. Jos malo pa Tijuna Mexico Uzburkala se javnost, dolaze stranci odjednom u mjesec dana skoro pa nađu ubicu. Do tad vodece stranke između sebe stite jedni druge. Glasajte za SDA-HDZ-SNSD i da produžimo agoniju.Ebo vas i Bakir i Dodik i Covic
Komesar selimovic trojkin krije ubice
Selimović je već otkrio ubice i to javno rekao, a SDA tužilaštvo zataškava ubistvo.
Kad uzmete u obzir da golf 5 i 6 i 7 dizel u prosjeku trosi 5l nafte a policijski 20 l onda vidite da oni samo auta koriste za spavanje jer ih ne gase sinoć na utakmici u Zenici autobusi i ostala auta sva ugašena samo policijski rade i oni sjede i griju se,onda vidite da su nesposobni za bilo sta a u ovom slučaju cak i nesto smrdi
koji je to mentalni sklop da u krađu automobila ide sa automatslom puskom.
Smijenite tog neznalicu ministra katicu
Selimovic smatra da njegova agencija zasluzuje da privede istragu kraju, a raspustio prethodni tim koji je radio istragu. Da ne spominjemo odbijanje kantonalnog MUPa da dostavi adrese osumnjicenih, curenje informacija i objavljivanje Raporta da predstoji hapsenje osumnjicenih, sto je njim dalo vremena da uteknu.
Molim glasaj i dijeli dalje!!! https://www.izmjeneustava.com/
Tipicni politicki potezi... Nakon sto je istraga gotova, slucaj rasvjetljen predmet se daje drugoj agenciji.... Ovo je pokazatelj koliko je sve truhlo u drzavi....u kantonu nema Dodika, Covica da smetaju...i dokaz koliko neki pojedinci smatraju da su oni zapravo institucija... Ako su se odnosi izmedju komesara i glavne tuziteljice pokvarili odmah to znaci vi da Mup i tuzilastvo ne smiju saradjivati, iako je zakon jasan...
Ja ne razumijem, zar od početka nije trebala sipa preuzeti slučaj????
Da nije bilo stranih sluzbe, to jest njemackog BND-a, nista vi ne bih otkrili, nazalost.
https://www.interpol.int/How-we-work/Notices/View-Red-Notices#2021-73587