Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan lokalni SDA šerif u slobodnom padu. Ne brinite, naći će oni goreg.
Hamdija Lipovača prepošteni
ja mislim kada je Alija pisao deklaraciju da je bas ovako zamisljao, neki feudalno plemensko dinastijski sistem njegove porodice nad Bosnjacima , protiv Tita gospodina, da ce SDA imati vise mafijasa nego cosa nostra..... uzivaj na Kovacima i gledaj sta si napravio
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SDA lopovi su iznad zakona! Sjetite se samo afera Edhem Bičakčić, Nedžad Branković, Amir Zukić, Emdžad Galijašević, Asim Sarajlić, Mirsad Kukić, Zadruga, Kasa, Talgo vozovi, turistički kiosk, itd... niko od nije osuđen!
Sad ce njega Causesku odbraniti, dva puta bio ranjen, narod ga izabrao i slicne sda ublehe 🤮
u sda sve sama gospoda , intelektualci , od zla oca od gore matere.
I poslije ASIM-a , ASIM...
sad se danas opet valja onom kolegiju oko bakira sastajat a taman kontali lelemudat do vikenda,danas ide opet sastanak pa "ovo je udar na nas Bosnjake" i ostala suplja....
muslimani su jedni narod koji nije osudio svoje zlocince,cak sto vise sakrivao je i podmetao dokaze gdje mogao. KAko je moguce da neko iz ratne garniture koji je bio u AIDU bude u sad vlast na drzavnom nivou??? Jozo Leutar?? One vehabijice iz EL mudahida sto su deportovali da im se nebi sudilo?? i na kraju krajeva gdje musliman na vlasti plata ne mere preći 450marki da si pita!!Nek vam babo rinta za 450Km!!
Je li i ovaj Kamber bio ranjavan u ratu?😂😂😂😂😂
Ova SDA gora od TITO DINO kartela 😂😂😂😂😂
Nastavljam se rat između glavne tuziteljice i SDA.Mislim da Gordana Tadić samo "pokazuje" zube SDA.Krađe glasova bilo je i prije,a ima naznaka da će ovaj put, biti još više.Tužilaštvo se nije baš proslavilo u izbornim krađama.
Debilizam na sda nacin. No haman opet samo mrtvi kod bosnjaka glasaju. Hdz nema tih slicajeva kao ni snsd.
Kukic,Zukic,Sarajlic,Lipovaca,Kamber...uh spisak do sutra :)
Nije TAJ Asim,Asim Sarajlic. Fulili ste i adresu i covjeka. Ja cu svom djetetu dati ime Asim. Vidi samo kako su Asimi uspjesni.
Ma "fin" je onnnnn!!! Nakon sto bude "nasilno" oslobodjen od kriminala bice nagrađen od stranke SDA boljom funkcijom!!! Aferim!!!!
Ovaj je o generalu Alagicu pricao sve najgore, unistio je SDA u Krajini i Krajinu. Sve dodje na naplatu.
Ovih SDA glavonja ima u svakom kantonu i svakoj opštini... Godinama se tako radi... to je javna tajna
Pa ima li i jedan posten, pas vam mater!