Nakon terorističkog napada
0
SIPA pretresa kuće u Gornjoj Maoči
Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme je da ih rasturite i posaljete u pustinje saudijske arabije gdje im je i mjesto
J-E-B-I-T-E- IM MAJKU BRADATU. SA BRIJAČIMA IM ULETITE I SVE IH OBRIJTE, PA U GUANTANAMO IH POŠALJITE.
sr.bi su ter.oristi...i manipulatori..
Terorizam i terora bosne je opet pokucala na vrata suverene Drzave Srbije...!!! Bosna=== terorizam i fasizam...!!! STOP ISLAMO-TERORIZMU...!!!
Evo što strani mediji misle: http://adf.ly/3TAEW Trebalo ga je odma roknut
ovaj decko sto je puco po sarajevu je jednostavno bio lud, i sad maltretiraju tu wehabijsku komunu u tom selu. mislim da su we\'abije manje zlo nego ovaj mainstream, oficijelni islam. vjera je svakako idijotizam ali ako vjerujes onda budi dosljedan u svemu, budi ispravan i stoji iza svojih ideal,.. ja kao ne musliman, cisto sumnjam da we\'abije propagiraju terorizam i agresiju!! ovo bez cinizma i zahebancije pisem, gori jadaovi su tipovi ko sto je bio izetina-begovic i njemu slicni, lafo umjereni a ustvari spremni na svireposti i licemjerje da postignu svoje ciljeve. kakav ba pragmatizam kad si vjernik ne ide to, a ovi shupci tipa sda i ostalih nacijonalnih stranaka su funjare pragmaticne.
izvini jaro ako sam te uvrijedio, nisam namjerno ali nemoj mi majku psovati, kašlje i bolesna je
OVO JE ZILKI.CEV PLA.CENIK ZASTO SE OVO SADA DESAVA ? ZATO STO SR.BIJA NE ZELI JEDINSTVO IZ U SR.BIJI....JEDNOSTAVNO....OTVORITE OCI....
JEL SLUCJNO GORNJA MAOCA, ILI BR.CKO ?? NIJE.. ZASTO ? PA ZATO STO JE KROZ BRCKO PROLAZIO CET..NICKI KOR.IDOR.. ZASTO ? ZATO STO JE PRESJECEN KORIDOR BRCKO (DANAS)...tj PRESJ.ECENA JE TZV RS... TO JE JEDAN OD RAZLOGA ZASTO I DODICK I SR.BIJA NAP.ADA NA BOS.NU I BOS.NJAKE.... OVO JE SVE SKUHANO U SR.BIJI..A MISLIM DA JE OVAJ NAP.ADAC ZILK.ICEV PLA.CENIK...PROVIDNO...
Ovo je Fahrino maslo! Mora se malo skrenuti paznja sa Turkovic slucaja jer on svjedoci,bice svasta....malo raji da se oci zamazu vehbosima,hahaha Joooj Fahro providan si i ti i ti tvoji marifetluci
Joj tambura hajd jedan na jedan da ti majku mrtvu .j.e.b.em
ako ništa drugo onda nam je strah od mogućih terorističkih napada zajednički kao i osuda istih. svi vi koji pljujete jedni na druge ste zapravo isti. čovjek je čovjek, ma koje vjere i nacije bio.
Znaš Bošnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
Jedinstven prizor je vidjeti svu tu djecu dok gledaju vojsku, policajce, oklopna vozila kako idu prema Gornjoj Maoči. Puno, za mene čak i previše televizijskih kuća se dovezlo u tu vukojebinu. Eto, ovo sam informacije sa mjesta koje je udaljeno nekoliko minuta od vehabijskog, kako oni zovu \"utočišta\".
Metkom u potiljak!
Napokon i vasa korumpirana milicija radi svoj posao....Dokle,videcemo. Ovo je Evropa,ovde nema mesta za teroristicke nakaze.
ps.isto tako prvom prilikom treba hvatati i onog debelog k.rmka c.erica cim kroci na tlo R.Srpske ili R.Srbije...Taj je zastitnik i finansijer ovakvih fanatika.Jednom se mora stati u kraj tim poremecenim fanaticima.