Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad robom!
dandecjelol.... Aport produktu SNOHACENJA turskog porijekla!!!
marti...uhapsite breee Yutube i angazujte kao svedoka !!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
OVO JE DRŽAVNI UDAR UZP-GENOCIDNE GAMADI I OVIM BANDITIMA SE MORA STATI U KRAJ!
naravno da ćeš stat u kraj, u kraju ti je i mjesto.
@MartiMisterija zasto lazes?? Daj na taj video da vidimo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je drzavni teror i pokazivanje sile u najgorem obliku. Valjda bi trebali prvo da mu posalju poziv da se javi na sud. Ili treba pred izbore dignuti tenzije da narod brani komandanta i glasa za "spasioce" .
Eto vam SDA i oni cuvaju Bosnu i Bosnjake prodali su Bosnu jos nam hapse najcasnije sinove ... Sramota !! Dok se mi ne premjenimo i rastjeramo bandu koja se nakotila od rata pa naovamo nema napredka !!!
A sta je sa onim debilom-Tigar Abdic???
KO MAJMUNA, TREBA ZNATI - ČEKAJU GA KAZAMATI !!!
SDA PADATE SAMO IZ DANA U DAN.
PODRŠKA ZA NAŠEG KOMANDANTA
Ne mogu da shvatim, koji je ovo fazon "AKCIJA"? Šta je poetna te akcije? Možda da se potroši gorivo ili da se pokaže "koliko je spremna SIPA". Pa ljudi moji, pozovite čovjeka na SUD, šta je problem? Doći će ćovjek na noge, nije se krio tolike godine pa neće ni sada.
NIKAD MI NEĆE BITI JASNO KAKO SRBI OD JELENA PRAVE PIVO
@Hirurgdoktor......a od ćega vi pravite pivo? Mogu zamislit........ :(
@Hirurgdoktor Ni meni nije jasno ko napravi tebe ulupljena?!
Puscaj generala a eto vam Otaj savjetnik..
katastrofa
katastrofa
Majku vam cetnicku
@CrveniKarton. ......haparata jeftino? Nešto sa mog profila?
Jednim heroj , drugima zlikovac.Uvijek ista priča. Ali ipak nije on došao ni u Beograd ni u Zagreb nego oni njemu u Bihać takod a ej svaki komentar dalje suvišan.
@MartiMisterija hajd ba pusi ku*ac i njemu i meni i svima nama!!!
Kada su partizani ubijali četnike i ustaše, oni su bili heroji! Sada hapse i proganjaju one koji su se kao i partizani branili od tih istih četnika i ustaša i borili za Bosnu i Hercegovinu kao nekada partizani Jugoslaviju!
Podrška generalu, čuj SIPA-a uhapsila, 23 godine nakon rata, sram te i stid bilo riđobradi na šta si sve spreman da sačuvaš svoju guzicu i vlast.