Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIje mi jasno, Kako ima cijenu ako je krivotvorena?, Ako je krivotvorena, onda to nem legalnu cijenu, nego je smeče..
Ko da gledam da je sva roba bila za butik Adi, u Zenici :D Procesljajte malo i njih. Kupe hlace na pijaci za 10 KM, zalijepe armani i prodaju po 100.
JA SAM ZLATKO LAGUMDZIJA, SLUCAJNI PROLAZNIK.... A, IMA LI MENE U TOME?
Kad i kad je onaj glavni guzonja SIPE, onaj celavac, obecao obracun sa politickom mafijozom. Nesto se usutio. Pretpostavljam da je rijesio taj problem pa su sad dosli na red sitni kokosari.
Junacine nase. Sad mozemo sigurno da spavamo. Nece nas opljackati robne marke,a one koje su pljackale su dobile strogu kaznu i sad truhnu i zatvoru.
ETO ME NA POPIS,,,,
lovi sitne kokosare... SIPA treba da radi posao okolo RUDONJCICA, DRNDIKONJE i ostalih, da prikaze i dokaze njihove rabote sa tajkunima i narko dilerima a ne nekoliko vrecica bedzeva pa haj u javnost. Kad se rijesimo LOPOVA teskog kalibra poput pomenutih \"mocnika\" lahko cemo se rijesti kokosara i laznih bedzeva.
Udarila ...kriza...udri i ti nju ..!
ovo će sve završiti na piku kod DadeAirmaxa da ga onda ona djeca j.e.b.u pašel šta s profila hahahahaha
Jedina razlika izmedju orginala ovih marki i plagijata je dodatna margina vlasnika marke. Iste fabrike, isto smece.
, ЈА САМ МУСЛИМАН кршћанске вјероисповијести ! .
MA KAKVA KORA HLJEBA OSTACE ZA PICA I MEZE
pustite ljude nek zarade sebi koru hljeba.. drzavo j. b. mte
nisu placali porez na pravom mjestu, i eto im sad.
EVO ROBE DA SE PODJELI ONIMA STO NE MOGU DA SEBI PRIUSTE ALI OPET CE TO ZAPALITI OVAKO ILI ONAKO PROSUDITE SAMI.....