Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udri milicijo
sta ima da komentarisete..najureni ste iz RS-a kao kockari..ko prigviri tamo bice odmah uhapsen i procesuiran pred pravosudjem srpske i ceka ga debela robija.Dosao je kraj..razilazimo se polako.Iskreno, mislio sam da bi BiH mogla da potraje barem do 2020...sad vise nisam siguran u to, cak sta vise siguran sam da nece ni 2018-u da doceka
Kupili 50 pusaka pa bi se sad razilazili :)
za razlaz nam ne trebaju puske nego olovke..ali ne brini..imamo i jedno i drugo koliko nam treba
Valjda je bilo van svake pameti da policija rs pretresa klix, a ne ovo..SIPA je iznad policije rs i federacije i normalno je da hapsi na cijelom podrucju bejha..
Milorad je neprijatelj bejha isto ko i vehabije..treba mu oduzeti drzavljanstvo momentalno i mrs preko Drine ili u Izrael gdje hoce..
Ne moze genocidni rezervat odredjivati kako ce da rade drzavni organi jer oni nisu drzava na njihovu veliku zalost.To sto misle da ce se pripojiti Srbiji to mogu macku o rep okaciti.
Znamo da i danas Dodik ratuje protiv BiH, kroz propagandu, kroz razna podmetanja, kroz insitucije. On ne krije da pokusava da rusi drzavu Bosnu i Hercegovinu. Uglavnom svi ga znamo ali cudno je sto niko od stranih mocnika ne reaguje pa ni visoki prestavnik a imaju toliko puno razloga da ga maknu iz politike.
Pa zar nije vrijeme da hapsite one koji Vas ignorisu ;; Zaboga
Napad na ustavni poredak Član 156. Ko upotrebom fizičke sile ili prijetnjom upotrebe fizičke sile pokuša da promijeni ustavni poredak Bosne i Hercegovine ili da svrgne njene najviše institucije, kaznit će se kaznom zatvora najmanje pet godina.