Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ide pravo kilavo.Nekome je cilj da sve uspori i da se afera sa respiratorima zaboravi.Do sada su fikret i solak morali biti uhapseni.Ne mogu da vjetujem kako sda upprno zeli da zadrzi oko 5 miliona opljackanog novca i jos da akteri budu nekaznjeni.
I nedan poziv iz SDA centrale će zaustaviti kompletnu istragu ili će je toliko odižiti da produ svi rokovi. Banda SDA sa njenim privjescima DF-om i SBB-om su spremni na sve da bi zataškaki sve svoje kriminale...
Mi Bosnjaci smo kriminalci, nije ni cudo da Srbi i Hrvati ne zele sa nama zivjeti
Ljudi ovim potezom kao da se sve iztrazi....zeli se BH javnosti odvuc paznja u drugom pravcau sa PRAVOG PLJACKASKOG REPORTOARA MALINA RESPIRATORA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pratite tok novca uz pomoć INTERPOLA-a
ovo je izgleda jedina istina https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Hapsiti trojic FFF!!!!
Više puta sam napisao, samo pratite trag novca, svaka transakcija ima potpis odgovorne osobe. Tako ćete najlakše do rezultata.
Fikrete ponesi respiratore nije dobro raji koja su sinoć dernečila
Sad da se sve iztrazi... Samo da bi se skrenula tema I Glavni reportoar pljackaski MALINARESPIRATORI..da se odvuce paznja gradana u drugom pravcu
Kaže komšija Zijo, neka mene puste da ja ispitam, za pola sata imam informacije!!! Zijo je stari Kosovac, zna šta I kako!!
Tako je Nije samo .Malina Fiktret jedan...to nam je samo oci otvorilo... sve da se istrazi ,odgovorni da odgovaraju..DO TADA KOMPLET KRIZNI STAB DA SE RAZRIJESI DUZNOSTI...KAO I PREDPOSTAVLJENI SA PREMIEROM NA CELU.za pocetak nuzno neophodno.
Uhapsite carinike i novinare...Fikret i Solak neka u miru provedu ove mubarek dane
Hoce li ovo vise? Zaboravit ce se na ovo sve nazalost, kako smo krenuli dnevno sa nekim novim ispadom...