Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit kolika je ovde stela trebala da prodjes na konkursu...
Nikakva. Pogodi , i toga ima u BiH.
Onda nisi konkurisao i ne znas :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SIPA bogatija za 25 mlađih inspektora uhljeba koji su prošli rigoroznu selekciju ko će više dati za posao
Babini tatini sinovi stranački i familijarni uhljebi da stite svoje stranacke i familijarnbe kriminalce
SIPA BOGATIJA ZA 25 NOVIH UHLJEBA. Omoguciti ce im se uzimanje kredita za rjesavanje stambenog pitanja. Nakon cega ce isti postati poslusne marionete u pozoristu zvanom BiH Ministarstvo Sigurnosti, a sve to iz straha od otpustanja i samim tim zakopavanju u neispunjavanje kreditnih obaveza.
daj malo bolju sliku, s boljom rezolucijom, da im popamtimo face xD
Nama je ostalo samo da komentarisemo. Jbg
nema krize u državi.
24/25 preko štele
Sipi bi bolje bilo da unapredjuje kadar koji je po 20 i vise godina zaposlen u policiji a koji ne moze dobiti cin, zbog mladih stranackih uhljeba poput ovih koji sa cinom inspektora pocinju raditi a ne znaju gdje im je du*e a gdje glava!!!
moja štela je jača od tvoje
kladimo se da je 95 % srba ili hrvata