Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ste vec uhapsili Hajriza, ispitajte koliko je novca ukrao za vrijeme mandata Ministra za boracka pitanja u KS...Naime tad su se masovno nadogradjivali stanovi na Grbavici, za kao borce i invalide, i znam da je on tako kojekakvim likovima i kurvetinama stimao stanove, koji nisu imali veze sa ratom i borbom, uzimao pare lopatom...
Vidiš da je naš narod spreman ulagati u obrazovanje.
Papir koji izdaju bilo koji fakulteti vrijede isključivo samo na mjestima gdje znanje nije potrebno, tipa budžetski paraziti. Kod privatnih kompanija ti papiri ne vrijede pet para. Privatni kapital interesuje jedino rezultat.
Odakle ogroman stan Hajrizu Becirevicu u Ferhadiji, kad znamo odakle je doselio?
Hajmo sad lijepo tih 300k uložiti u poboljšanje uslova u studentskim domovima.
Raj za kriminalce svih vrsta!
Sića
Koliko su oni sigurni bili u sebe da nisu čak ni keš sklonili
Šta je ovo sve muslimani? 😅😂
Naravno, ponistiti sve diplome, pa neka ovi koji su ih kupili ostanu i bez para i bez diploma. Neka tuze jedni druge i ganjaju pravdu po tzv sudovima. Znali su svi sta rade i ovi koji kupuju diplome i ovi koji ih prodaju.
Samo da Banja Luku ne diraju uhapsiće pravnika Čengića.
Podijeliti novce sluzbenicima SIPA-e koji su ucestvovali u akciji raskrinkavanja NiP-ovog narko-univerzita ;)
Imaju oni masne plate, ne sekiraj se.
Rikitikidon Neka imaju, dodatna motivacija, procenat od zapljenjenog novca isplatiti kroz bonuse SIPA-i ;)
Cirkus , bit ce tu svega jos
Mashala sve intelektualci SDA!
kakav bolid moras bit da cuvas pronevjerene pare na bankovnom racunu :D
Nasi kriminalci su primitivni kriminalci, ne zna to ni sakriti, samo da drzava hoce to je sve toliko lako otkriti, Hadzibajric uzeo 150.000 KM mita i polozio na racun u Raiffeisen banci, eto kakvi su to retardi