Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi koji koristite usluge Zeljeznica,niste osteceni,jer ce lokalni vozovi Sarajevo-Zenica-Sarajevo redovno saobracati,kao i Konjic-Sarajevo-Konjic...napravljen je sporazum o minimumu procesa rada i u taj proces nisu obuhvaceni putnicki vozovi. Imajte razumijevanj,jer je i nama doslo do grla,vuku nas za nos,a mi radimo ko nikada do sada...A govore kako para nema,i zanimljivo je to sto uvijek,ali bas uvijek kada najvise ima posla pra za radnika nema i plate kasne... Hvala na razumiejvanju
Znaci prema Sa u pon cu busem. Pu' jbmt sindikat
Danas u Sarajevu sunčano sa temperaturama do 14 stepeni celzijusa.
Ured za zakonodavstvo je obavijestio federalnog premijera Nikšića, njegove zamjenike Jerku Ivankovića Lijanovića i Desnicu Radivojevića, te Generalni sekreterijat i Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH da direktor i uposlenici Ureda neće prisustvovati nastavku 76. sjednice, jer ne žele sudjelovati u nezakonitom radu Vlade.
Ured Vlade Federacije BiH za zakonodavstvo i usklađenost sa propisima Evropske unije ranije je saopćio kako smatra da nisu ispunjeni uvjeti da zamjenik federalnog premijera može zakazati sjednicu ili nastavak sjednice Vlade Federacije BiH budući da premijer danas nije odsutan niti spriječen da obavlja svoje dužnosti, niti je odredio bilo kojeg od zamjenika premijera da sazove sjednicu.
Sve ono što je nužno i bitno, poput pitanja rješavanja problema u JP Željeznice FBiH, treba se delegirat Parlamentu FBiH sa zahtjevom da se razmatra
blablablablablablablablablabal