Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccccccccccccc ako sad se vratite e onda ste doljnji
sta od drzave ucini SAMO 4 godine vlasti SDP-a
ako se tuzla opet digne na noge eto ti belaja u drzavi
Ej Nerko91 ja sam to mislio u februaru ali su "begovi paše i age" ušutkali raju sa par stotina KM
POGREŠNO, SVE RADITE POGREŠNO! NEKO VAS VODI POGREŠNIM PUTEM? PREISPITAJTE VAŠE REDOVE!
JEBO TE KINA ZA NAS.....RADIS 15-20GOD ZA 400 KM.....
Ama sramota.... Na šta su ljude doveli.
e sirotinjo pa za 400 km se prodaje te..idete u pogrešnom smjeru....treba svi da dođete u Sarajevo kod Bakira ispred vile...eee tu ne možete ni na kilometar..on i ona dva druga konja ( vrijeđam konje do duše ) su vas doveli dovde
Sta se vratiti, ministri imaju kao blata, a ljudi pjesacili dva dana i 400,00 KM da ih vrati. Iskreno ne znam sta su mislili postici ovim nije ovo Titino doba, ali ako su se vec odlucili mene ni 4000 nebi vratilo. To jeste bio njihov prvi uslov, ali sad treba da idu na sve ili nista!!
Al zato burazeru ministrima kapa po trica i kusur .. svaki mjesec !
Njima nije jasno da bi naše vlasti najviše i volile da se oni nikada i ne vrate!