Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova vlada je najgora do sada, prvo su povecali cijene komunalija i dodatno opteretili građane, a sada udaraju po obrazovanju i ljudima koji bi trebali odgajati djecu...dobro i rade ucitelji kakvi im uslove rada postavljaju
NAROD ZNA... pa vi gospodo opet glasajte dogodine za iste! onaj koji nikako ne glasa, također doprinosti ovakvom uzasu
Nemam ništa ni protiv ljudi u državnim službama ali realno bar trećinu svoga vremena provedu pričajuči na telefon i ispijajuči kafe.
Čitate li vi tekst od 2005 nije samo SDA već svi koji su se od tada pa do sada izmjenjali(svi isti samo mjenjaju funkcije).Sramota i kredu štedimo vjerujte,a hoćemo u Evropu pa još ti traže plakate,ogledni čas,listiće djeci sve o našem trošku.E to vam je dragi roditelji kvalitetno obrazovanje ali samo na riječima.
Veliki broj onih koji odlučuju o plaćama prosvjetnih radnika je završilo srednje škole vanredno i zatim neke privatne sumnjive fakultete, ili kupili fakultetske diplome. Znamo kako se u posljednjih 15 godina dolazilo do diplome. To je javna tajna. Oni ne mogu znati šta je to istinsko obrazovanje. Nikada do danas nisam doživjela veću diskriminaciju, neuvažavanje, omalovažavanje obrazovanja. Pa jasno nam je. Ti poluobrazovani i polupismeni političari ne žele obrazovane mlade ljude kao svoju konkurenciju. Ovo stanje se reflektira direktno na obrazovni proces. Kako da učitelj, profesor radi svoj posao onako kako je najbolje, kad ga zabave egzistencijalnim problemom.Kad nema svoj novac za osnovne životne potrebe.Molim Vas kolege i roditelji na dozvolite ih da nam ovo rade.Mi hoćemo redovno i kvalitetno obrazovanje za našu djecu, a kako, kad nam uskraćuju HRANU. Gladni ne možemo u razred
Sve bi ja njih bar 1 dan u učionicu,pa da vide kakav je to krvav posao.Raditi sa današnjim iskompleksiranim adolescentima ravno je samoubistvu!A šta je još posao mimo nastave,prokleta administracija,pismene pripreme za svaki čas,dnevnici....Vjerujem da bi vrlo brzo pobjegli!I sad bi nam i tu našu crkavicu smanjili,kasne sa platama...Jedina riječ za ovo je sramota!
ovu vladu treba pod hitno smijeniti...to je samo skup iteresnih kriiminalnih organizacija koji stite svoje pozicije i pune svoje stranacke budzete na ustrub prosvjetara, ljekara, vatrogasaca.....
tako ti je sa ekspernom vladom na celu sa SDA, eksperno i ekspresno krpe rupe u budzetu preko prosvjetara
Ma čim je ova Vlada došla ponovo, sve je postalo da Bog sačuva. Na čelu sa Zeljkovićem ;)
Mozete se na tome zahvaliti gospodi iz SDA, oni su ti koji kroje budzet KS... Kasnije idu na neke proslave, i dogovaraju nove talove!!!