Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakako se diplome kupuju u travniku...
što ne kupiš kad je tako lako
vječiti studenti štrajkuju hoće da ih fakulteti prime za stalno u radni odnos i da im se uveže staž između obnovljenih godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
steta sto mog nema na spisku
Ja svoj da nisam upisao odmah bi bio strajk, a posto sam upisao nema strajka.
@october Sigurno da onda na privatnim fakultetima možeš upisati semestar za 100 KM. Ako se uništi UNSA to će biti kraj besplatnom studiranju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako nas GF.UNSA fino radi, posten narod
jel berko zecevici ili ZEKO BERKOVIC ko je taj
e poserem se ja na njih kad oni budu profesori pa ti nece znati nista i bice gori u neznanju od svojih roditelja
daj nam para nismo dovoljno stelom i kovertama skupili, hocemo i na ziroracun vise a asistenti nam drze nastavu !
@Gile Sampinjon Takodje ti se mama kupuje u Tranviku. Tacnije, kod lasvanske petlje
Pitajte ovog istog Berku Zecevica kako je na svom maticnom fakultetu (Mašinskom) zaposlio svoju kcerku, mimo svih konkursa i procedura iako je djevojka završila Arhitektonski fakultet.. Pitajte istog tog Berku, koju mu funkcija kcerka obavlja na fakultetu?? Pitajte istog tog Berku, kako je kcerku utrpao mimo svih procedura na Doktorski studij, koji inace kosta 21000 KM, a njegovoj kcerki troskove snosi Univerzitet!
Njegova kcerka pise projekte, kako ti to ne znas :P
Dobra je Ceca, hahah!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jo glupih komentara, šok i nevjerica
Slažem se u potpunosti. Samo nek' je kuknjava oko nečeg. Na ovom Klixu se baš ništa nije promijenilo.
Zasto nema Ekonomskog fakulteta? Zato što oni sebi organizuju Ljetnu školu, i sve obaveze koje do tad nisu izmirili izmire iz tih sredstava. I sve opet po leđima studenata, sramota !
Raja, eno dijele đabe diplome za one koji ispolažu sve ispite... Daj ba više dosta da o visokom obrazovanju govore osmoškolci...
Od svih fakulteta ja sam na ovom koji nece strajkovati :), PMF.
Podlegli političkom pritisku, poltroni!
Ma nemam pojma da mi je zavrsiti i sve poslati u pm.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A gdje je Pravni fakultet da se pridruži štrajku. BorI Petroviću ne odgovara štrajk jer on ima 10.000 KM platu a za asistente postavlja kurave koje su završile medicinsku i skolu za frizera.KRIMINASLAC
Niđe veze, Bora je maksimalno fin lik koji je mnogim studentima više puta izašao u susret + da ne spominjem da nikome od studenata ne odgovara štrajk sad kad je septembarski ispitni rok i kad treba da se odluči hoće li biti socijalnog roka.
jad i čemer...
Samo me zanima gdje i za sta ide nas novac od skolarine koja nije nimalo jeftina?!
Pa ti otiđi na privatner, možda je jeftinije. Treba dati podršku ovim ljudima, to je svima u interesu osim nekim političkim krugovima koji bi da proguraju privatne fakultete.
Naravno da treba podrzati strajk. Pitanje se na profesore nije ni odnosilo ;)
PMF pi*** izdajnička!
Ljigavi poltroni su to!
Ako je tako lahko kupiti diplomu reci te mi gdje to ima da idem i ja covjece ,to samo pizde oni sto 10 godina studiraju . Svi svjetski fakulteti su privatni , pitat te malo dijasporu koliko ih kosta jedna godina fakulteta u EU aj zdravo Starosjedioci
ima se diploma kupiti u kiseljaku .. drug mi tamo studira. nikada ne ide na predavanja i ispite a dao je 2 godine. placa se na rate i niko ne pada jer onda ne bi studirali. ovaj moj drug mi kaze da je sredio da padne prvu godinu kako bi imao alibi ako dodje do skandala.. nadam se da sam pojasnio Skiperu ;)
Cuj ekonomija najuredjenija, mislis najskuplja?! Naravno da ne štrajkuju, sve im se placa
@rejnica Ekonomija uopće nije najskuplji fakultet, samo imaju puno studenata. :D Najskuplji su Medicinski, Stomatološki i Elektrotehnički.
Ekonomija ima svoj budzet i ima ljetnu skolu, DL, samofinansirajuce studente i veliki broj studenata...mnogo vise izvora prihoda od ostalih fakulteta - u tom smislu je uredjena. Mada, pitaj asistente kakva je situacija s platama. Kasne, samo sto njih nekako ucutkaju.