Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa po zakonu imaju pravo na punu 42 dana bolovanja.
pa kakve veze jesi bolestan od korone, gripe, prehlade, upale pluca. bolovanje je bolovanje, a isto je svakako placeno 80% do 42 dana. glupi ste koliko ste teski.
Evo neka moja progonoza neka ostane u arhivi. Ovaj virus će nestati na plus 28 čim malo ugrije. Iako ima zabilježenih slučajeva i tim djelovima gdje su te temperature ,ali mislim da će se dosta teže širiti na toj temperaturi
Nema to veze sa temperaturom, vec u hladnijim danima ljudi vise vremena provode u prostorijama u medjusobno kontaktu, zato virusi lakse prelaze sa coveka na coveka!
dok malo ugrije sjetit ćeš me se
Naravno, jos im i bonus na platu dajte zbog pretrpljenog straha.
... a oni koji boluju od raka mogu umrijeti bez para
Mujo, Haso i Fata... zasto glavni likovi u vicevima u kojima je motiv ljudska glupost nose ova imena?
Aha, a mislio sto su muslimani glupi, moja greska