Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD JE FADIL MOGAO DONIJETI ODLUKU DA SEBI I OSTALIM POVECA DNEVNICE ZA 20 POSTO ,,ZASTO NEBI DALI I OVIM LJUDIMA,..ZNA LI IKO DA JE DONIO OVAKVU ODLUKU 16 JUNA,,,
Pa ovaj sindikat je izbrisan iz registra , znaci nemaju legitimitet.
Moze li 20-30 posto kad se vec dijeli?
ključ boljitka je privreda. do tada ovo je sve na slamku. reži na jednom dodaj na drugom. govorim općenito nemam stava po ovom pitanju.
Nama treba temeljita reforma obrazovanja, a ne profesori sa većim platama.
Koji ublehaši. Za posao koji obavljate primate i previše para.
O čemu ti pričaš? Ublehaš! Valja nastavniku preusmjeriti tvoje dijete iz kafane u nešto pametnije od turbo folka i mamurluka. Nastavnicima danas treba dati beneficirani radni staž, naročito zbog činjenice kakvi su roditelji danas a tek djeca. Čast izuzecima i djeci koja nisu dio danjašnjeg ublehaškog života.
@BiHovan E pravo su uspješni u tom preusmjeravanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba vam smanjiti vasa sadasnja primanja, samo znate predavati vjeronauku, bosanski, hrvatski i srpski jezik, drugo nista neznate.
Ispiši dijete iz škole (ako nemaš još onda nemoj ni upisivati kada budeš imao) uštedjet ćeš nastavnicima zdravlja i živaca.
Vidim ti si imao loseg ucitelja ili nisi nikako isao u skolu ali se pravis pametan da nekome pametujes :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neće da može drugovi i drugarice, jer je federal goverment sebi nedavno povisila plaće, nema para za sve.
Cujem da je sivrina zena tehnoloski visak, a da i dalje cucla lovu od prosvjetnog budzeta. Ha sivro kako to, da si smrsao covjek bi pomislio daje prosvjetnim radnicima lose. Kako koja godina ti sve siri. Sramota si za prosvjetu.