Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece niko poslati metak nekome ko je to stvarno zasluzio. Bravo!
Najgore je kad lagumdzija naredjuje i zeli dok je na vlasti da po sebi formira drzavu uvodjenjem kojekakvih predmeta u skolu.....van svake pameti.....i neka je.....to je odraz drzava za covjeka.....eh sad je prijetnje za narod...protiv drzavnika i sl.......treba nama hugo cavez ili ahmedinedzad :)))
bolje mu je neka ide nije podoban za ovaj posao prica puno malo radi
Smetaju li vam ikone, ispisi Isusovih rijeci u osnovnim skolama sa vecinskim pravoslavnim ili katolickim stanovnistvom? Nista lakse, posaljete Suljagicu metak u koverti i on zabrani vjeronauku samo u opstinama gdje vece muslimansko stanovnistvo, gdje nema lehvi, gdje nema ispisa Ku.r\'anskih ajeta.
Opet ovaj sve čini samo da bude vijest dana i sedmice
Joj dosta vise sa ovom ublehom