Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija bi bila dobra i zasluzila bi i povecanje, kad bi u njoj bili zaposleni oni koji rade.U policiji polovina policajaca radi, druga polovina apsolutno nista ne radi samo se kriju iza ovih sto rade. Za to je sve kriv komesar jer drzi takve neradnike. Da svi rade ono za sto su placeni, ne bi kriminal cvjetao u ovom obimu koji je sada
Citam komentare, pise se, Kad policajac udari nekog, zasto je udario, treba otpustiti, osuditi, zatvoriti...kad se clanak objavi tipa migrant izbo turistu, onda komentari, policija treba da bije, udara, lomi...de ba odlucite se vise, hoce li udarati ili nece ?
Da vam da izuzetne plate kao sto ste uzeli i izuzetne penzije Zasto Cuj privilegovano zanimanje u ovoj vukojebini policajac
cuj povecanje????? a odakle da vam daju povecanje ? to prvo treba neko zaraditi da bi se dalo vama.....
Mrs bagro
Iskreno, zasluzili ste jedan veliki quuurac direktno u usta. Sigurnost na nivou kantona Sarajeva je za quuurac. Migranti vam se secu po kantonu kako zele. Zato predlazem da vam se da jedna velika quuurcina, barem dok ne budete profesionalnih, efikasniji i ostriji.
Vlasi im u kanton isporucuju migrante kako hoce. Ocistili su pashaluk od migranata i prebacili ga u Kanton Sarajevo, a oni traze povisicu? Ocigledno da je policija kantona Sarajevo za quuurac i da ne treba dobiti povecanje placa.
pridružujem se čestitkama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)