Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima sindikat i škola u prirodi.Njegovo je na da se bavi radno-pravnim i ekonomskim položajem svojih članova,a ne da predlaže stručna rješenja.Ovo je jedinicu sindikat koji izgubio sve tužbe svojih članova zbog lošeg kolektivnog ugovora koji je on potpisao,a svi ostali sindikati su te iste tužbe dobili. Time treba da se bavi ovaj sindikat,a ne tuđim poslovima.
jah u prirodi...nas ucitelj odveo 89 god u prirodu da mu beremo sljive...za rakije...cas u prirodi
Da bi ih vodili u prirodu, djeca najprije trebaju da dođu u školu. A izgleda da im se sad baš i ne ide. I ko zna više kad će. Roditelji iz dušno u tome i podržavaju. Užitak je iz kreveta, ili iz kafića pratiti online nastavu i dobijati dobre ocjene.
ovaj vid nastave i ekskurzije za djecu su bile redovne do prosle godine, Sivro trazi nesto sto je bila ustaljena praksa i dio nastavnog plana... a onda u jednoj recenici kaze da je to u trenutnim uslovima nemoguce provesti... moj Sivro ti ne znas na koju stranu udaras, bitno je samo saopstenja plasirati u medije
To će svi podržati sem komentatora klixa.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA !!!