Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi bi malo ranije na raspust
@JoseDeLaMataa slazem se sto se tice djece ali znas kako ide ne laje pas zbog sela nego radi sebe a po meni je normalno i prakticno da raspust pocne 5-6 dana prije nove godine ko i svugdje
@LGBitisemora Kad neupuceni pocnu da pametuju o stvarima o kojima su ocigledno neupuceni, jasno je koliko smo otisli u kitu veliku!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kako bi bilo da organizujete autobuse i djecu na planinu - na zrak?
bravo!
Mnoge škole to i rade, ali nema ko da plati - za roditelje skupo, Ministarstvo ne da pare. I šta sad?
Biće kao i prošle godine, obustavili nastavu u svim školama, a sutradan se razišla sva magla i sva ova govna što lete po zraku. Naravno da nije loša ideja, treba obustaviti, svakako se ide 4 dana u ovoj sedmici, pa neka krenu malo ranije u januaru i to je to. Nije bilo problema 2012.godine kad djeca nisu išla u školu cijeli februar, pa neće ni sad, sve se nadoknadilo subotama i dodatnom sedmicom u junu.
Preseravanje obično. Hoće li ta djeca sjediti u kući narednih 7 dana ili sve dok traje zagađenje? Jašta će. Bolje im je u školi, tamo barem pod nekim nadzorom.
Kakve gluposti. U ljetnim periodu čadi dva puta više vozila, a zrak čist. Možda da zabrane loženje čumura , auto guma, šifera, plastike i nuklearnog otpada u toplanama i privatnim kotlovnicama?
Ma mi smo otporni na nukleranu katastrofu
SVII SVI SVII NEMA NASTAVE
Ja dijete ionako neću slati u školu ova zadnja četiri dana,,jer kašlje i jedva diše,,ne treba mi nikakva odluka.
Nisu problem dvice, problem su dublji, ko bi vozao dvicu da moze kupiti peticu, e to je problem... fukarluk... ko bi se grijao na cumur da moze platiti grijanje na struju ili plin... e o tome Drzava treba razmisljati... Ili nek ovako Drzava kaze: ko god ima auto ispod euro 3 nek mu ga Drzava uzme, a da mu da euro 3 ili vise i problem rjesen...
@Enticer bravo!
@Enticer Ti kao da ne znaš gdje živiš.
neka malo djeci radosti :D
Koji raspad sistema u glavnom gradu i tzv. metropoli, a onda nas u RS-u prozivate kako smo šumari itd.
U vas je jos gore, samo sto to nema ko objaviti.
Daleko ste vi od šumara. Treba još pure pojesti da biste tek postali šumari, ali zato imate ambijent. Sami ste ga stvorili vjerujući ratnim vođama i poratnim lopovima.
bolje da ne rade nego da od inteligentne djece prave debile...
Mislim da je DIF-ovac Kazazović ušao u suštinu problema i očekujte već prekosutra obustavu nastave u KS. S obzirom kakve znanstvenike proizvodi, sarajevski DIF treba pridružiti državnom univerzitetu Lomonosov iz Moskve.
O djeci treba najvise da se razmislja ne samo dan,dva - pet. Ovdje nije samo pitanje automobila, vec prvenstveno na cemu se ljudi griju. Bosna puna dobrog i kvalitetnog drveta- al treba se raditi i to je problem- nego daj sta das.
a kod kuce djeca disu zdraviji zrak?
ovakvu prosvjetu skinuti sa budzeta