Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spašavanje uhljeba a ne radnih mjesta.
Beee, beeee, meee, bee, meee, 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 👔👏☑👏🐑👏🐑👏🐑👏🐑👏🐑
nek se niko ne ljuti ali polako se sve privatizuje .medicina. skole. pa sa diplomama iz Travnika Sokoca Sirokog radite kod privatnika
S "diplomama" iz Travnika i Viteza moze se samo "raditi" u drzavnim firmama ili nakaciti se na budzet.
nisu to radna vec mjesta na budzetu
U pojedinim općinama u SBK rade osnovne i srednje škole u kojim djeca uče na Hrvatskom plan i program,znači djecu razdvajaju od malih nogu,državi nabijaju duple troškove jer čisto sumnjam da Hrvatska to finansira.Ne fali vama djece nego imate viška obrazovnih institucija.Ujedinite to,dajte da se djeca druže i igraju,uče zajedno bez obzira na vjeroispovijest.
Ajde da zažmurimo?
Zao mi je ljudi, ali nema djece, ne treba toliko nastavnika i kraj price. Ljudima treba isplatiti otpremninu i ponuditi prekvalifikaciju i to je to. To se desava stalno u privatnom sektoru, ali izgleda samo one koji su nakaceni na budget treba spasavati.