Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AXA,a sta bi ti da se cuje drugo nego istina,a istina je to da je GENOCIDNA TVOREVINA nastala na GENOCIDU, i ni sa kakvim rs lazima necete moci oprati vas crni obraz.
Ako je svaka druga rijec koja se cuje sa tzv. javnog RTV servisa \"GENOCIDNA TVOREVINA\" kakva su vasa ocekivanja od njih; da vas podrzavaju?? Nikad niste iznijeli u tzv. javnom servisu da je ISLAMSKA DEKLARACIJA NAJVECI KRIVAC ZA FORMIRANJE \"GENOCIDNE TVOREVINE? kao odgovor.
obali mi dodick-a
Haha časnim i poštenim radom... Naravno da vas treba ukinuti, eno vam Zlatko lagumdžija, neka odvoji dio reketa i plati vas, vi ste njegovi zaposlenici. O vašoj časti dovoljna je i stara narodna: Ko o čemu, qrva o poštenju.