Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova Čovićeva \"igračka\" ga je stavila uz bok predsjedniku SDA, Sulejmanu Tihiću, čiji VW Pheaton košta oko 370.000 KM i najvrijednije je vozilo kojim se vozi neki od bh. političara. Ranije je Čović koristio Audi A6 vrijedan 100.000 KM, a privatno je vozio Toyotu Land Cruiser koja košta oko 120.000 KM, piše portal Republika.info. Inače, ministar prometa Damir Hadžić i predsjednik SDP-a BiH i ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija službeno koriste po Audi A6. Automobili su vrijedni po 70.000 KM. Predsjednik RS-a i lider SNSD-a, Milorad Dodik, i službeno i privatno vozi dva Audija Q7 koji vrijede više od 200.00o KM. Mladen Ivanković Lijanović se vozi u Mercedesu ML, koji košta oko 120.000 KM. Bakir Izetbegović vozi Audi A8, čija vrijednost iznosi više od 100.000 KM.
I šta bi na sastanku ?
Usvajanje ovog drzavnog budzeta u CETVRTAK jedino i samo ide u korist genocidnoj tvorevini, a to je cilj spirica, unistiti drzavu BIH- u! ZNACI DA AKO SE PROPOZIRANI BUDZET SPIRICA KOJI PREDSTAVLJA GENOCIDNU TVOREVINU NE USVOJI GENOCIDNA TVOREVINA CE DOZIVJETI KOLAPS ! Vidjet cemo KOLIKO SU LAGUMDZIJA, ZLATKO KOMSIC I FAHRUDIN RADONCIC PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE i dali ce gLASATI KO STO BI SVAKI PRAVI BOSANAC URADIO A TO JE PROTIV USVAJANJA BUDZETA KOJI SRPIRIC PRAVI DIREKTNO KO UDAR NA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU i NJENE INSTITUCIJE ! Znaci nece biti uskoro ni plata za funkcionere drzave Bosne i Hercegovine, institucije, kulturu, sport itd! Drzava BiH-e NECE VISE MOCI FUNKCIONISATI sto je PLAN genocidne tvorevine !