Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako granicari. Doci cete na red, i vi a i medicinari. Dok se poplacaju fešte, pokupuju službena auta, dok svaki zamjenik dobije zamjenika, dok se pokupuju glasovi i zavrsi gradnja vila onda ce biti respiratora, rukavica, maski a mozda i oni hadalji iz OS-a napokon dobiju uniforme i nov par cizmi. Mozda im i grijanje poprave po kasarna i hranu obezbjede na strazama. MOZDA.
Strajkujte privremeno .... ?!!? Bakrena ridjibrada spodoba ni habera ... on trepce i bleji
Zatvorite granice barikadama, ne dajte nikome uci. Ja sam za to sto se tice Arapa sto dolaze avionom, raketa zemlja-zrak i Cigani lete u nebo.
imal gdje mita? pitam za druga
nabavite opremu nasim herojima.............NABAVITE
Odlično radite poso na sprečavanju migranata da udju u BiH, vidimo to svaki dan na ulicama
Danas je 21. godišnjica kada je NATO bombardovao Jugoslaviju. Poginulo je preko 2000 civila i porvrijeđeno preko 10000. Molimo se za nedužne žrtve i djecu. I oni imaju srca.
@Nostalgichar TO JE proslost....imamo drugih problema
Ludi Lukac kaze da ko ne bude imao masku na javnom jestu kazna 500KM,a ne pita imaju.li ljudi gdje kupiti i imaju li.para..Evo kad granicna policija nema kako ce narod obicni
Parola je snadji se...