Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
porodica izetbegovis vladari zivota i smrti zadnjih 27 godina u fedraciji
@KRKANIiLJEPOTICE Ko je ba sposoban? Medicinu studirala 11 godina. Da nije supruga najveceg masijasa u bosnjaka ne bi je nigdje bilo. I to tebi sposobno? Jok ba, nisi na kcus-u, ne mozes ni biti jer viris sebiji iz dupeta.
Iz 20 pokušaja svako bi napravio intervju bez greške!?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zna se ko je glavni urednik. Bakir Izetbegovic
Ostavke ljudi koje je Sindikat pomenuo, plus svi članovi Upravnopg i Nadzornog odbora RTV BiH. Inače, povest će se akcija, građanska neposlušnost, za neplačanja RTV takse!
BELMINA JE UVIJEK BILA PODREĐENA U VEZI, A OVOG PUTA JOJ GA TRPAJU SDA KRIMOSI... NA ČELU SA CRNOM UDOVICOM SMETLJIJOM IZMETBEGOVIĆESKU!
Smrt uhljebima
Scepo i crveni nemaju odgovor na ono sto je kazano pa sada koriste razne gluposti kako bi skrenuli sa teme,odnosno onoga sto je Sebija kazala...
eto vam izetbegovici jbl vas oni djetetu sa stola rucak ti otimaju. pa ovo sto je ona uradila, povuci intervju, nasnimiti, dosnimiti..toga se ni gebels ne bi sjetio.
jel istina da je sebija otjerala 70 doktora iz kcus?...da li su bili visak ili nisu bili podobni?
Belmine SMRADU !
Dobro ste se sjetili ! Ne znam samo kako ste mogli šutiti kad su dotičnog i postavili za direktora ?
Ako je ko i mislio da plaća onaj porez na TV, sad je odustao.
@drugi profil Upravo... Sad ce svi gladni biti i ispastati zbog ovoga... Nek ih Bakir stipendira...
8 hiljada ti je menadzerski ugovor podobni Belmine, odlazi upropastio si RTV
Ja vise necu placati TV!!!!! Neka Belmin plati moj dio
i moj neka plati
@acer5101 Moze i Sebija sto se mene tice...
Odnos zaposlenika BHRT-a i svih rudnika u BiH je 5:1 u korist BHRT-a. Sve njih sa svim političarima poslati u rudnike, kamenolome, šume, farme, njive itd., nek budu korisni jadnoj BiH.
Eeeej nikad digitalizaciju ni počeli nisu, firma im propala, služe kao službeno SDA glasilo i sad je najveći problem što je dosnimljeno 10 minuta intervjua. Žali bože glupana koji primaju platu u BHRT-u.
@Hipoteza - kažeš 'dosnimljeno 10 minuta'!!! Prvi, origanlni, intervjuje je trajao 44 minute (tako tvrde sa BHRT), a ovaj 'dosnimljeni' samo 39 minuta! Kako može 44 u 39, uz 'dosnimavanje' - ne kontam?
@Mexo Nisam računao nego karikirao kako se trivijalnim stvarima bave. Koga briga šta je dosnimljeno ili presnimljeno. Činjenica je da je BHRT amaterski odgodila intervju i amaterski ga onda, bez najave, pustila u program, ali šta drugo očekivati od Meke za uhljebljene koja jest naš javni servis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očistiti Čaušeskizetbegoviće I njihove pijune na BHRT
Šteta je svakako golema! Ni do sada se nije bog zna šta pretplate "ubiralo", sad će sigurno još manje! Svak će se zapitati zašto da plaća pretplatu za (više nego očigledno) privatnu TV stanicu stranke SDA ili porodice Izetbegović? Možda to i nije tako, možda su bili samo nespretni i kolateralna šteta, ali ih to ne abolira u očima naroda!