Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...posto je vrijeme rostiljijada , kindjurijada i tome slicnih jada proslo, i napolju malo zastudjelo i bogami okisilo ... vrijeme ja za akciju...
Ljudi, probudite se!!!! Masa cini cuda. Moramo svi izaci na protest i pokazati ovim lopovima da vise ne moze ovako.
Sto ste uranili al bolje ikad nego nikad , sretno s protestima i dabogda bili uspjesni ja s zaljenjem necu moci doci jer taj dan radim.
Ak se sada ne okupi masa onda stvarno nismo bolje stanje ni zasluzili !! Hajmo radnici,studenti,penzioner,ne radnici,djeca bez JMBG, svi na demonstracije !!!
I ??? Šta ćeš dobiti ??? Odakle ti lova frajeru ... Znaš li ti da sve pare dolaze od MMF-a ? Šta ti misliš ? Komandovat i nešto naređivat ... Samo ti dokinu tranšu .. i eto ti penzionera i RVI-jeva i policije za vratom .. svi te pljuju itd itd ... Kakvi radnici ? 50% je na državnom budžetu .... što će sebi sjeć granu ? LJudi ... GAME OVER ! Jel vama to jasno ! Čuvajte snagu za novo previranje ... al na svjetskom nivou !
Ti zivi od zraka i cekaj svjetska previranja ja necu !!! Na proteste !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma i od ovih strajkova nece biti nista kao i obicno...
Tako i treba...