Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je biznis bez emocija!Ali se glasovi dobijaju manipuliranjem emocijama običnih ljudi!
-Reference?!?- Pa dobro, tu i tamo sam radio u više firmi i na više projekata, a mislim da je važno da istaknem da sam od 92 godine SIN ratnog zločinca! - Aaaaa, pa to. Odlično. Imaš najvažniju referencu. Prošao si!!! Ahahahahahha
Milorade ničija nije do zore gorila.. Svemu dođe kraj.. Doći će i tvoj kad tad Miloradee.. A kad kraj dođe otici ces s vlasti ko zadnje pseto i to pravo u zatvor.. Pobjeđuješ iskljucivo zato sto je nazalost velika vecina srpskog naroda nadojena nacionalizmom.. Slaviš ratne zločince, dajes imena skolama i domovima po ratnim zlocincima.. Trujes generacije koje dolaze al zapamti kraj je neminovan.. :)
Pampers drugi
Kao sto to Bora Corba otpjeva- Ostanite djubrad do kraja...
Smarate nas sa govedima danas al bas
Nisu oni nista krivi, kriva je ova debilna drzava odnosno vlahadija koja se uvukla u sve sektore i bosnjacke gnjide sto glume multinacionalnost, a karaju nas na sve strane. Da je normalna drzava ovom bi bilo oduzeto drzavljanstvo ako ga ima, zabrana ulaska u drzavu svim uzim clanovima smrdljive porodice ovog zlotvora.
Koji bijednici, sve je to iz glave pokvarenka iz sela Laktasa, misli dace tako nesto dobiti, bas je jadan!
Koji bijednici, sve je to iz glave pokvarenka iz sela Laktasa, misli dace tako nesto dobiti, bas je jadan!
napravice od lijepe nase bosne novu siriju
isti babo tayip
sta ona kobila zinula kao da joj drogba u pakas placiro projektil
Samo metak u celo.
Dodik i dodikovci su fakat presli svaku mjeru dobrog ukusa...ovo je nevjerovatno lud potez ali mislim da su se i u RSu opametili i da su skontali da se ne zivi od ubleha i ratnih zlocinaca i da ova licnost ne moze pobijediti
DRAGAN LUKAČ JE RATNI ZLOČINAC.........U idućem sukobu se isplati počiniti genocidE i zločine protiv čovječnosti nad nakaradnim i izdrkanim prljavim kuroslavnim srpskim okotom u BiH.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji....KLIXE POŽURI BANUJ ME
oca j... mrtvog vestidnog
Toliki inzinjeri, doktori, mladi koji su nam makar u Srbiji drzavne fakultete zavrsili, makar ti skolovani i niko od njih nema lafo taj autoritet, nego ga ima sin Ratka Mladica. E poserem se i na Dodika i na ovog konja koji nikad ovde nije zivio i SNSD i na SDS i PDP.
Al ne trebaju Dodiku pametni jer ti ne sire mrznju i nemaju vremena da mrze drugog samo sto se zove muslimanom. Dodiku treba izvor mrznje. Poslusni kocijasi i dezerteri.
@SVI_MAFIJATE_JBT Bravo