Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja legendo, i tebi kanulo nesto
E moj jarane, zasta si prodao babine kosti.Za saku Fikretovih para.Istog onog sto je naredio da ti ubiju babu.
Pa bolje je duduci da ništa niste napisali a ne da koristite djecu poginulih boraca za političko botovanje na Klixu. Sve vi znate ko, gdje, šta i kako. Nemate ni trun morala!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Palatili covjeku da izmjeni misljenje,da mu kampanju ne pokvari!!
@gooUser110411041984 sve je na prodaju u BiH
sram bilo trojke na šta su sve spremni
mora da ga je uhljebio i dao mu koju maekicu
Čitam komenatre pojedinih ljudi,zaista je sramotno i ponižavajuće. Poznajem porodicu navedenog mladića,živimo u istom naselju,mogu vam zasigurno reči da sve sto su postigli u svome životu,je zaslužena njihova majka. A mogu vam i reći da sigurno nisu uzeli niti pare niti bilo sta slično,a nisu im obećana ni radna mjesta.
@Laurinhill2014 Majku mu dobro poznajem,a sin Amer je trenirao našu djecu u ,Fudbalskom klubu Butmir ,dok je klub postojao,radi se o čestitom insanu. Narod nije glup,svi znamo šta nam se dešava več dugo godina.
Nemoj samo reci da si ispod milje uzeo za sve ovo !!!
Na Ilidzi nema vecih ljigavca od NiPa. Nije SDA sa Memicem bila cvjecka, al ne daj Boze da prodje block cetvorke, naravno nemaju sanse protiv generala. Muzur da je covjek sredio bi svoj zivot, ozenio se. Sve sto je pistigao treba Fikretu da se zahvali i SDA stranci.
Tako je to kad je FB i druge društvene mreže omogućili pravo glasai oglasavanja svakom kretenu.
Sve je ovo zlatno da vi znate sta snsd radi. Ljudi se ne mogu lijeciti ako ne glasaju. Sve ista govna.
“A meni se čini da je strah najveća sramota ovog svijeta, i najveće poniženje čovjekovo. Izmahnut je nad njim, kao bič, uperen u grlo, kao nož. Čovjek je opkoljen strahom, kao plamenom, potopljen njime, kao vodom. Umiljava se sudbini, moli se sutrašnjem danu, poslušno ponavlja zakon, ponizno se smiješi mrskom moćnom čovjeku, pomiren da bude nakazna tvorevina sačinjena od straha i pristajanja.”
Podsjetili ga da mu se ugovor u OS vrlo lako može ne produžiti i da mama može ostati bez šehidskih primanja na muža i eto ga.
ovom mora da je Kubat nesto u rodu
Prodade ti oca ,nisi mogao jeftinije...Pa ti nešto ne halališ,pa ti moralna vertikala,pa ovo pa ono...Sam se ti svoje matterre nayebo!
@fbUser1564415714 ti mu kažeš, on za Bosnu babu dao, a šta si ti.....gnjido?
Pogledajte slike, Fikro isti Toni Soprano, pogotovo sad kad se nadebljo. A onaj hodza isti Srecko Sojic. Balkan !
Zavrtanje ruku ili kes, nesto od to dvoje
Prodao babu u mezaru za radno mjesto
Tako to bude kad Dzeneral obeca radno mjesto u opcini ilidza.
Šta ćemo Sad i ovo urota vam je pala u Vodu . GENERALA ZA GRADONAČELNIKA....