Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zivotu sve mozes birati osim roditelja...
Neznam zašto da se uzbudjujem zbog dijeteta. Majka mu nije vodila računa kad je ubijala. Sada dijete koristi da je prebace u RS. Dijete joj treba oduzeti i dati nekom udomitelju. Njezini roditelji su dokazali da nisu u stanju odgojiti dijete, pa neće znati ni ovo.
i u evropi je dozvoljeno da dijete boravi sa majkom u zatvoru, koliko ja znam...to je dopušteno i u evropskim zatvorskim pravilima...znači, nije naša država izuzetak...u fbih je dozvoljen boravak djeteta sa majkom tri godine dok je u rs jedna godina... tako ako joj dozvole premještaj u zatvor u istočnom sarajevu (kula) uzet će joj dijete... ustvari vjerovatno ide njenim roditeljima...a za one koji govore kako će se dati njenim roditeljima kad su nju napravili takvu kakva jeste, mislim da ne bi trebali puno komentarisati, jer nikad ne znaš šta će tebi tvoje dijete sutra napraviti u životu i kakvo će biti, zato ne kritikujte druge malo više sebe gledajte... i ne odobravam nikakva ubistva, pogotovo ovakva...ali mi smeta malo što se niko ne zapita zašto je to urađeno...jer u slučajevima kada žena ubije muža, nakon godina i godina zlostavljana, niko se ne pita kako je njoj bilo sve te godine...samo se okrivljuje ona,jer u takoj smo državi da je niko ne može zaštititi...ističem, ne branim je
žao mi djeteeta!
dijete su joj trebali odmah oduzet, nije ono nista krivo a vec je osudjeno na robiju
dijete treba odvojit od majke? :S
u ovom slucaju da, nisu sve majke dobre majke
A šta je da ostalo dvoje djece Dane Škrbe?
Uzeti joj djete treba... Mislim da je krajnje nemoralno i nehumano pustit da ubica odgaja djete...
nevino dijete ...robijaa
Nikad se ne zna,ovo dijete može biti i predsjednik!
... u kakvoj drzavi zivimo moze i njegova majka postati predsjednik ...
Dana kraljica,zaklala pedofila
Nevjerovatno Jos niko nije stavio komentar: srpsko pileko
Dijete je dijete,ne treba ono da ispašta radi nečije gluposti. Bilo ono Srpsko,Bosansko,Hrvatsko ili iz Ugande,beba je i treba da ima puno bolje uslove od ovih što ih sada ima.
E, mala bebo i ne slutis koliko bi te ljudi u ovom trenutku htjelo usvojiti i pruziti ti mnogo bolju buducnost. Ne znam slucaj, ali nesto mi je malo za brutalno ubistvo 14 godina?
sramota, trebalo bi ovo jadno djete udomiti kod dobrog staratelja, razumijem ja da je ovo zena njemu majka, ali mene bi bilo strah djete ostavit u takvoj instituciji i u takvim uslovima...
Dijete nije nista krivo. Al ubicama kao sto je ona nikakve pogodnosti ne treba dozvolit. i ona je ubila necije dijete, pa sad nek roditelji ubijenog zatraze najgori moguci smjestaj za nju, a nek njeno dijete zbrinu kako treab. Tako jednom malom i nevinom stvorenju nije ni mjesto u zatvoru da bude s takvim olosem kao sto je njeoga mati.
pravi mamin razbojnik