Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna vijest! Pogotovo mi se svidja sto ce se neka ostecenja od rata konzervirati i ostakliti, odlicna stvar!
Učite djecu šta se desilo, šta su nam radili 92-95. Djeca ne znaju, učite ih! Pamtite i opominjite, da se nikada ne zaboravi!
Ucite kako ste ubijali djecu od 18 godina prvi, poceli rat u BIH i kako ste poslije kmecali, izmisljali naciju itd...
@Hercegovac10 Davno je prošlo vrijeme laži i obmane. Gotovo svaki dom ima internet i sve moguće dostupne informacije o ratu, ulogama u ratu, zaraćenim stranama, razlozima rata, pa i konačnim presudama u nepristrasnom međunarodnom sudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj 700 00 km...pa ne treba nit polovina za obnovu te zgrade
Općina Novi Grad Sarajevo treba biti uzor svi lokalnim zajednicama. U drugim Sarajevskim općinama ne mogu obnoviti fasadu na školama.
Znači 23 godine poslije rata i tek sad su se sjetili da treba renovirati...koliko jos ostecenih zgrada ima na nasoj Dobrinji dasu sveke godine po jednu renovirali dosad bi Dobrinja bila kao apoteka..Svaka vam čast vlastelo
čestitke
NIje bila na prvoj liniji odbrane, ljudi su živjeli u pancirki čitav rat. Linija je bila u mahali i aerodromskom.
A PLATE 500 km 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jadno stvarno, moji radnici u Njemackoj imaju 2500 eura platu.
Pa kad se bolje razmisli, pa muslimani nisu ni milimetar Sarajeva uspjeli odblokirati. Srbi su ih drzali, a i dalje drze u saci.
I ono sto su odblokirali zamjenili su za Srebrenicu
Cuj njemacka/ baustela zaposlenost -nezaposlenost ... A vidi zgrada aaaaaaaaaa 🚱