Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosnjaci hvala Allahu osudjujemo i ne slavimo zlocince. Ko god je krsine zakone i obicaje ratovanja i cinio zla nad ljudima neka odgovara i bude kaznjen, osramocen. Sramota za svoj narod!
Opet zavisi,da Dudakovica presude on ce za mene ostati heroj kao i Mahmuljin.Hvala im i slava
Ma ne prdi! Vi Bosnjaci "hvala Allahu" samo perete ruke od ovoga i ne zelite u danasnje vrijeme, vrijeme osudjivanja zlocina, podrzati te ljude koji su zatvarali i mucili. A sta je bilo tada? Neko od vas Bosnjaka se sikirao za ljude u silosu?... Ma kako da ne. Svi ste vi u pet deka, samo pokusavate zvucati politicki korektno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam do skoro mislio da u FBIH nije bilo logora za srbe i hrvate. Većina stanovništva još vjeruje u to jer ovakve vijesti nestaju brže nego što se pojave. Jednom-dvaput u godini se pojavi nešto na 30 minuta i ćao. S druge strane, kad je nešto od "anam onih", druga je priča. Mladić je dobio više prostora na Klixu nego na srpskim portalima. Da ko ne profula, šta li.
Nije istina.Visenacionalna Armija BiH nije uradila ni jedan zločin.Ko ne vjeruje neka čita sarajevske novine i postala.
@818 Nema potrebe za tim. Ja sam srbin i iznosim svoje mišljenje otvoreno. De da pričamo. Ne kažem da su svi isti, znam da nisu, ali sam stvarno mislio da logora s te strane nije bilo. Slažem se sa @Nnzepce doduše. Tek kad svaka gnjida sa krvavim rukama plati ono što duguje, mi ćemo krenuti naprijed. Valjda jednom svane i taj dan.
FBiH je djenosajd tvorevina gdje ne zivi ni 3% srba,a sarajevo je djenosajdom etnicki ocisceno od srba.zato sad prazninu krpe migranti za multi-kulti gradjansku bih (ponosnu)
naravno da treba da odgovaraju za premlacivanje, ali kako da im obezbjede bolju hranu u ratu, odjecu i sisanje
Znaci kad Bosnjaci zatoce "civile" dobiju po 6-7 godina zatvora. Kad Srbi ubiju civile, uglavnom ne dobiju nista, na nekim se "kola slome" pa zaglave po 5 godina. Zasto kazne nisu jednake za sve?
Nisu se mogli redovno brijat i šišat?
Što ti je pravda...Tijela Hadžićana i danas se otkopavaju po masovnim grobnicama podno Igmana, za oko100 ljudi se još i ne zna gdje su i niko ne odgovara za to...
smijes ubiti covjeka, ali ne smijes ga ostaviti neošišanog i u istoj odjeci
Gdje je tijelo Mladenke Zadro, ljudino? I ne samo njeno, nego još 16 tijela iz Grabovice. Tijela civila koje Cacini i Ćelini ničim izazvani herojski "oslobodiše" od života. Znaš li ti šta je dijete od 4 godine, ljudino? Znaš li koliko ono razumije svijet oko sebe? Koliko je zaslužilo metak u čelo? Imaš li djecu? Mladenka čeka pravdu 28 godina, hoće li je ikad dočekati?
Svakako treba procesuirati sve slučajeve i utvrditi istinu ali se ne može oteti utisku da bi manje kazne dobili da su pobili te zatvorenike (svaki od tih zatvorenika je bio naoružan prije hapšenja), što se vidi iz suprotnog slučaja. Za nekoliko stotina ubijenih hadžićnih Bošnjaka niko nije odgovarao, da ne spominjemo zarobljene civile, žene i djecu iz Hadžića. Samo kažem!
koliko ću ja dobiti? supruga mi Branka i samnom je u pritvoru već duže vremena.
Bosnjak sam, i trebaju. Sve do jednog zlocinca
ćudi me da su zeleni ovako nisko pali (mislim, uvek bijahu moralnim horizontalama, a nakon teeekbbbiiiirrrrr ... bogme i vertikalama ;;))
Zlocini.... I zlocinci... Bolje reci da su oni zrtvena jagnjad... Da su in presudili cim su optuzeni do sada bi izasli na slobodu... Ovako sve I jedan je obolio, jedan je umro, drugi ima karcinom, tek operisan, sudija izjavio da je mogao odgoditi operaciju... Itd... Sve politika.
Možemo mi o sebi pričati bajke, al smo govna.
sitne ribe sa još mizernijim presudama služe samo za mazanje očiju i skrivanje pravih zločinaca koji i nakon 26 god slobodno šetaju po 22,74% BiH mahale
Kojih 22%, aj mi objasni. Bosnjaci su apsolutna vecina u 5 kantona, i 2 kantona po pola. Otprilike 31%, s tim da ne racunamo Odzak, Srebrenicu i ostale gradove po RSu. Tu podvalu s 23% niko više ne pušii
Smece od portala brise mi komentare. Jesu srbi su pobili preko 200 Bosnjaka iz Hadzica i niko nije osudzen za ta zvjerstva. Eto obrisi opet a ja cu opet napisat.
Logor koji je postojao pune 4 godine. Aferim svakome ko može braniti ova zločinačka govna