Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahrudine stvori Veliku BiH. Al ne ratovima, već građevinom, privredom! Hoćemo ovaku BiH http://www.bgs.ba/e-knjige/bosanski_pasaluk.jpg Pobijedimo neprajatelje! GLASAJTE ZA SBB I NAJUSPJEŠNIJE ČOVJEKA U REGIONU! USPJEŠAN ČOVJEK ZA USPJEŠNU I VEEEEEEEEEEEEEEELIKU BiH!
dobro nek ide u crnu goru
Svaki glas koji neki Bošnjak da Komšiću je glas za rušenje Bosne i Hercegovine. Zapamtite, Hrvati ne žele da im Bošnjaci biraju predstavnika! A ako ga izabere, to je jasan znak da Bošnjaci ne žele ravnopravnost svih građana a samim time i kraj za Bosnu i Hercegovinu.
@ CIK Al ot pozadi! Hvala lijepo! 03.X.2010. 15:24
Ako nam Bošnjaci opet izaberu Komšića, mi ćemo postat još ekstremniji i zajedno sa Srbima radit na rušenju Bosne i Hercegovine. NE Komšiću, dragi Bošnjaci, ako ne želite da vam mi Hrvati zajedno sa Srbima srušimo BIH...
Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! Fahrudin Radončić! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB!SBB! SBB! SBB! SBB! SBB!SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! SBB! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH!BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! BiH! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandžak! Sandža
@ Adnan: nema veze ;) prezivjecu :) Ja sam siguran da ce svaki kandidat raditi u najboljem interesu ove zemlje :))))) kao sto su vec i obecali, tako de se nemam za sta brinuti. Valjda je tako.
Oni koji do sada nisu izašli na izbore neka to u narednim satima učine SVI NA BIRALIŠTA !!!! SVI NA BIRALIŠTA !!!! SVI NA BIRALIŠTA !!!! SVI NA BIRALIŠTA !!!!
Bakira zena svakako voda ko cuku...pokvarenije osobe u zivotu vidio nisam. Nebi ta nikad u red stala i cekala, sve se jasno vidi...ne do Bog, koji god da je, da on na vlast dodje!
Vodi Haris Siladjic UBJEDLJIVO!!! CESTITKE! 03.10.2010.g. 15:22h
Fahro porijeklom nije iz Srbije već iz Gusinja, Opština Plav, Crna Gora, i taj kraj nije bio dio Novopazarskog sandžaka već dio Skadarskog sandžaka!
iNaks 03.10.2010. u 15:01 Senilan Haris ... poderace ih Fahro ... dosta su Harisova bulumenta i SDA minderpuze jada nanijeli ovom narodu, veceras ce se pokazati da je narod konacno progledao i demistifircirao grobare nacije i drzave ... sa ce ba kratki poderati, kontaju da je dijete, pa ga pustaju preko reda...
Allaha mi kako je prelijepa Amina Lagumdzija. Nikad je do sad nisam vidio - ako je Zlatko ljubomorno cuva, sad mi je jasno i zasto. Ni na cemu mu ne zavidim osim na njoj. Stvarno je zena klasa. Zlatko, care, svaka cast! RESPECT!!!
@ nebirac: Ti si najveći LOOSER u BiH danas!
Je*ao vas Fahro i Sandzak, neka ide u svoju Srbiju da se kandiduje..