Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam nesto. Predsjednik jedne drzave boravi u gradu druge drzave, i ne primi ga predsjednik, nego ministar ino poslova? Postavlja se pitanje planiranja putovanja u Paris, postavlja se pitanje respekta Francuske prema BiH, ne Silajdzicu? Treba o tome voditi racuna kad neka FR firma dodje kupovati zlatne koke po BiH.
ON SE ŠEPURI PO PARIZU, A JA NEMAM NI VIZU!!! HTIO U DIZNILEND, AL NEDAJU VIZU, A HARETU DAJU, JEBEM LI MU NANU U ŠUPAK!!!
Bajramska turneja u korist cetnika o nasem trosku.
i cemu ti sastanci sve vode moj lijepi ? da nam opet zamazes oci da se ustvari \"debelo\" boris za \"gradjansku\" BiH ?