Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zeleni zub ti kao da si ovdje samo da bi djelio savjete uglavnom ne istomisljenicima.Prestani da psujes oladi malo covjece popi kafu sto ti rece ovom gore.
Gospodine Milane svaka cast za takvo nesto je potreban karakter,hrabrost i big cojones ;) A ti zeleni zubi jel ti vadis zeljanicu između zuba? A smesan si ti meni o suverenoj BIh a ona protektorat ima stranog sefa OHR pravog sefa drzave a ti meni gllupsone o suverenoj BIH hahahahahahaa pa vi ste tolliko gllupi da ste slepi pored ociju svojih!!!
Слободна и независна Република Српска
GOSPODINE MILANE NEKA VAS CUVA GOSPOD BOG,KOJI VAS JE UPUTIO NA PRAVI PUT.ODRICANJEM PRLJAVE VERE ZVANE ISLAM I PRIHVATANJEM PRADJEDOVSKE CISTE VERE PRAVOSLAVNE VI STE SAD COVEK KOJI MOZE DA BUDE PONOSAN. MIR BOZJI,HRISTOS SE RODI!!
@samozatebeseljoberu......svoju zastavu genocidnu koja se pika samo u vasem blentitetu i nigdje vise......i dalje .........sta to dalje seljoberu.......sve sto imate je lokalnog karaktera tj za upotrebu samo vas genocidasa a izvan granica nase suverene i drage BiH to NE VAZI selj-acicu isfrustrirani !!!!! I nema dalje krkane..........
AKADEMIK najveci gospodine na ovom portalu, pozdravlja te tvoj zemljak iz Bjeljine Milan Dakic koji se nekada zvao Ibro Causevic. Vratio sam se vjeri svojih djedova i konacno se osjecam kao sretan covjek a ne kao govno i uljez. Pozivam sve poturice da urade isto jer ce im jednoga dana biti kasno.
http://www.youtube.com/watch?v=6YQZYsPKuvg JA I OBILIC PEVAMO!!
OCEKUJEM SVE VELIKO BOLESNJACKO MUSLIMAJMUNSKO GROKTANJE. POCINJEMO!!
@mitar kr.......kako je mitre prvo klekni a poslije se okreni i na-gu-zi !!!!!!
Harise, hvala ti sto si nam u Dejtonu dao funkcionalnu i ekonomski odrzivu Republiku Srpsku, Hvala ti sto si nam u zadnje 4 godine ucvrstio Srpsku. Hvala ti sto si oborio aprilski paket, a narocito sto si sa nasim predsjednikom dogovorio da ostane policija Republike Srpske. Harise, HVALA TI!
Znate kako kazemo MI MUSLIMANI, HRVATI I SRBI U BOSI I HERCEGOVINI KOJI NISU ZADOJENI NI U KOM POGLEDU: svako zlo sto nama i nasoj drzavi pozelite vama se desilo, jer ko jamu drugom kopa, sam u nju upada!!!!! i da, boj te se presvlacenja dresova, kao sto rece kolega gore, i povlacenja u vase male jazbine!!!!
@samozatebekrkane.......sveto trojstvo genocidno !!!!! To su znaci ona vasa eri prsta........mi sto sveti treci genocidasi odmah poslije na-cista i Hutu brace !!!!!
@samozatebeseljacicu......ja koliko znam svijet je u rezoluciji osudio genocid a ne zlocin pa ti sad vidi nacisti ....Hutu di-vljaci pa vi seljoberi genocidni !!!!!!
kada u oktobru normalni građani oba entiteta naprave revoluciju u glasanju pitam se gdje će se sakriti ovi nacionalisti po forumima, ili će preko noći presvuć dres
Oces ti sa mnom na kafu zeleni? A kad vec pominjes hutuje e ono je genocid onome se kaze i ono je genocid pobijanje preko milion ljudi i to macetama i sve zene djceu sve a ne par hiljada VOJNIKAAA GLLUPSONE!! to moze biti samo to sto je okarakterisano i priznato VOJNI ZLOCIN!!!